lauantai 26. tammikuuta 2013

Tacoja salaattikuorilla


Tacoperjantai karppityyliin oli niiiin herkkua, ai että! En kaivannut ollenkaan perinteisiä tacokuoria, sillä Cosmopolitan-salaatin lehdet toimivat mainiosti hyvin maustetun jauhelihan, tacokastikkeen, valkosipulikastikkeen ja kasviksien kuljetinalustana. Nam! :)

Koska pyrin välttelemään turhien lisäaineiden nauttimista, olen jo kauan aikaa jättänyt valmiit tacomausteet kaupan hyllylle ja maustanut lihan oman maustekaapin sisältöä hyödyntäen. Jauhelihaan antoi makua seuraavat mausteet:

reilusti paprikajauhetta
juustokuminaa
valkosipulijauhetta
sipulijauhetta
mustapippuria
Herbamare-yrttisuolaa
tomaattipyrettä
nokare chilillä maustettua tuorejuustoa 



Valkosipulisen kastikkeen tein kreikkalaisesta jogurtista, jonka maustoin valkosipulilla, Herbamare-yrttisuolalla kuivatulla persiljalla.

Jauhelihan ja valkosipulikastikkeen lisäksi tacoista löytyi tulista tacokastiketta, tomaattikuutioita, tuorekurkkua ja sitruunamehulla maustettuja avokadoviipaleita. Ah, mikä mahtava makuelämys! :)

4 kommenttia:

  1. Tätä aijon ehdottomasti kokeilla! :p

    VastaaPoista
  2. Nam! Oon saanu sun blogista tosi paljon hyviä ideoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että blogini innoittaa muitakin valmistamaan maukasta, terveellistä ruokaa! :)

      Poista
  3. kokeilin tätä nyt vklp ja rakastuin! en kaivannu ollenkaan tortillapohjia tai taco kuoria! :D namnam kiitos!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...