sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Ruokapäiväkirja 27.1.

Viimeisiään vetää tämä viikko. Karppilinja on pitänyt, fiilis on mahtava! :)

Sen verran joudun tunnustamaan, että eilen illalla (tai oikeastaan yöllä) katsoessamme tietokoneelta Grimmin ensimmäistä tuotantokautta, yhdessä jaksossa päähenkilöt istuivat puiston penkillä... croissantit ja take away-kahvit kädessään. Avokkini katsoi minua.. hänkin oli huomannut croissantit.
 
Sillä samalla hetkellä pinkaisimme molemmat keittiöön miettimään, mitä ihmettä valmistaisimme juuri heränneeseen hiilarihimoon. Jääkaappi tarjoili lähinnä rahkaa, juustoa ja meetvurstia ja kananmunia kasviksien kera. Ei, niillä ei croissantinkuvat häviä mielestä. Sitten kurkistimme kuivakaappiin: gluteenitonta pastaa! Joo, sitä! Tai ei sittenkään. Ei me nyt voida repsahtaa. Muutaman minuutin itsensä kanssa kamppailun jälkeen järki voitti. Ryhdistäydyimme ja keitimme isot kupit mustaa teetä, mussutimme meetvurstisiivuja edelleen ne kirotut croissantit mielessä pyörien.

Jostain syystä stevialla makeutetun teen juonti auttoi, sillä varttia myöhemmin en enää mieluillut pastaa, leipää tai mitään muutakaan verensokeria kohottavaa. Minä selvisin, huh! :) Tästä tunnustuksesta on hyvä siirtyä ruokapäikkyyn.

klo 12
kaksi kuppia kermakahvia, 250 g maitorahkaa, 
jäisiä mustikoita ja 1 tl mansikan makuista protskujauhetta 

klo 18
karppi-subi kasviksilla,
chilillä terästetyllä sulatejuustolla ja meetvurstiviipaleilla

klo 22
suunnitelmissa: 5 dl mustaa teetä, pala valkohomejuustoa

Edellisten lisäksi pari litraa vettä, omegat ja D-vitamiinilisä

Huomenna jälleen viikkopunnitus, kääk. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...