torstai 10. tammikuuta 2013

Marinoidut punasipulit

Tässä helppo, mutta ennen kaikkea herkullinen lisukevinkki liha- ja kanaruokien kaveriksi, toimii mainiosti myös hampurilaisen välissä. :)



Marinoidut punasipulit

2 punasipulia
3 rkl rypsiöljyä
1 reilu rkl sokeria
2 tl hunaja-omenaviinietikkaa
loraus sitruunamehua
ripaus suolaa
mustapippuria

Leikkaa punasipulit niin ohuiksi renkaiksi kuin vain osaat.
Sekoita muut ainekset pienessä kipossa sekaisin. Lisää joukkoon punasipulirenkaat, sekoita hyvin.
Anna maustua niin kauan kuin maltat, mieluiten useamman tunnin kuitenkin.
(kokeiltu on myös puolen tunnin maustumisen jälkeen, ihan hyvää niinkin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...