keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Anna Skipper, nyt puhut asiaa!Katselin eilen illalla tv:stä Ruotsin versiosta suositusta televisiosarjasta Olet mitä syöt. Tällä kertaa jaksossa autettiin 170-kiloiseksi lihonutta 21-vuotiasta nuorta naista palauttamaan elämä mallilleen laihdutuksen merkeissä. Ravitsemus- ja terveysasiantuntijana toimii nainen nimeltään Anna Skipper, joka teki minuun suuren vaikutuksen. Hänen näkemyksensä tervellisestä ruoasta on lähes täysin samanlainen kuin minulla. Nuoren naisen hämmästykseksi Anna ratsasi jääkaapista kevytlimsat ja margariinit heti pois, voi ja täysrasvainen juusto saivat jäädä. Lisäksi hän mainitsi, että juusto ei lihota, ainoastaan se, mitä syöt/juot sen kanssa. Jes, hyvä Anna!

Leivät, mehut, karkit, pastat ja hampurilaiset ja jopa hedelmät jätettiin ruokavaliosta pois. Sen sijaan neitokainen opetteli syömään uunissa haudutettua mausteista, kermaista kanaa, kookosöljysmoothieita... mutta mikä oli lopputulos?

8 viikossa 10 kiloa, ja mikä parasta vyötärö kaventui yli 20 cm. Tätä karppaus saa aikaan. :)

Jään ehdottomasti seuraamaan Ruotsin versiota Olet mitä syöt-sarjasta. Kerrankin opastamassa on henkilö, joka tajuaa, ettei kevyttuotteilla saa itselleen mitään hyvää aikaan! :)

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä! itekki jään häntä kyllä seuraileen :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin satuin katsomaan ohjelman ja jäi kyllä todella positiiviset fiilikset - paljon parempi kuin brittiversio! :)

    VastaaPoista
  3. Miltäs kanavalta tää tulee? Mäkin voisin katsoa! Se brittien sellerimehuja tyrkyttävä kuivakka nainen ei ole oikein sytyttänyt.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...