tiistai 22. tammikuuta 2013

Ruokapäiväkirja 22.1.

Nyt on mitta täynnä hyötyliikuntaa, ainakin tälle päivälle! 

Aamukahvia juodessani tein päätöksen, että kävelen yliopistolle luennolle. Luennon jälkeen kävelin takaisin kotiin. Sen jälkeen aikomuksenani oli valmistella päivällinen muhimaan uuniin, laittaa auto lämpiämään lähtöä varten ja juoda pari kuppia kermakahvia. Kotona ehtisin olla reilun tunnin ennen töihin lähtöä. Pian kotiin päästyäni mieleeni hiipi ajatus, etten laitakaan autoa lämpiämään (ts. en aja sillä tänään), vaan kävelen töihinkin. Päätökseni piti. Laitoin lihan miedolle lämmölle uuniin mureutumaan ja reippailin töihin. Muutaman tunnin ahkeran opettamisen ym. kasvattamisen jälkeen olin jälleen jalkojen päällä ja edessä oli viimeinen 3,5 km. Kotiin!

Sanonpa vain, että onneksi oli ruoka valmiina kotona. Eiköhän 12 km kävelyä opiskelun ja töiden päälle ole riittävästi... Huh! Nyt kermakahvia ja äkkiä. Sitä ennen ruokapäikky.

klo 9
kermakahvi, 250 g maitorahkaa

klo 14
150 g bratwurstia, paistettu kananmuna ja ananasrengas
coleslaw-salaattia

klo 19
Porsaan kassleria (pulled pork), coleslaw-salaattia

klo 20.30
kermakahvi

lisäksi pari litraa vettä, 1000 mg C-vitamiinia, 125µg D-vitamiinia

Jees, semmonen päivä. Kyllä varmasti kohta nukuttaa!

2 kommenttia:

 1. Heippa! :)

  Olipas ihana eksyä blogiisi tovi sitten! Ruokaohjeet on huikeita, ja eilen kokeilinkin mausteista mustapapu-jauheliha-muhennosta. Annanpa siihen vinkin: itse laitoin tomaattipyreen sijaan tacokastiketta, ja ai että oli hyvää! Suosittelen kokeilemaan :)

  Ihanaa kevään odottelua! :)

  T: uusi karppaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys!

   Mukava kuulla, että karppikansan väkiluku kasvaa edelleen. Tervetuloa joukkoon! :) Kiitokset ihanasta palautteesta, kokeilen varmasti taco-kastikkeella höystettyä versiota, kuulostaa Hyvälle!

   Aurinkoista kevään odotusta sinnekin päin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...