sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Luonnon kosmetiikkaa: ihana kuorinta-aine kasvoille/käsille

Sunnuntai käynnistyi varsin mielenkiintoisissa merkeissä. Heräsimme avokin kanssa yhdeksän aikaan katsomaan piirrettyjä! Erityisesti ohjelma nimeltään Madagascarin pingviinit oli "pakko" katsoa. Hulvatonta, päätöntä meininkiä, oletteko katsoneet?  :) Kyllä, täytän tänä vuonna 23 vuotta, avokki on muutaman vuoden vanhempi, lapsiakaan emme voi käyttää verukkeena piirrettyjen katsomiselle, koska niitä meillä ei ole, ainakaan vielä. Kyse on lähinnä siitä, että osaa nauttia pienistäkin asioista, vaikka sitten hyvän kermakahvin nauttimisesta sunnuntaiaamuna piirrettyjä katsellen. :)

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, lastenohjelmatkin. Oli aika keksiä seuraava mukava askare.
Aikani mietiskeltyäni suuntasin keittiöön, mutta tällä kertaa en aikonut laittaa ruokaa.

Keräsin kuivakaapista kaurahiutaleita, ruokasoodaa ja hunajaa. Kaurahiutaleita lisäsin kippoon noin ruokalusikallisen, ruokasoodaa 1 teelusikan verran ja hunajaa saman määrän. Vettä lisäsin muutaman tipan, jotta sain aikaiseksi mukavan "mössön". Sekoittelin aineet hyvin ja suuntasin kylpyhuoneeseen.

Kastelin kasvoni lämpimällä vedellä. Sen jälkeen otin juuri sekoittamaani hunajaista kuorinta-ainetta sormiini ja aloin hellästi pyörivin liikkein hieroa kasvojani. Silmät kiinni, muutaman minuutin aikana kävin huolellisesti koko kasvot läpi leuasta aloittaen, sieltä poskipäiden kautta nenänpieliin siirtyen. Nenä on yksi ongelma-alueistani, siihen keskityin hieman enemmän. Siitä jatkoin otsalle, ohimoille ja palasin poskipäiden kautta takaisin leuan alueelle. Huuhtelin kasvoni lämpimällä vedellä, taputtelin hellästi pyyhkeeseen enimmät vedet.

Tulipa pehmeä ja kuulas iho! :)

Vinkki: Ylijääneen kuorinta-aineen voi käyttää vaikka käsien kuorintaan.

1 kommentti:

  1. Kuulostaa ihanan luomulta! Ton tyyppistä sekoitusta kerran funtsinkin, mutta unohdin toteuttaa. Nyt sain taas asian mieleeni, thanx! : )

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...