tiistai 1. toukokuuta 2012

Takana ei-niin-karppi opiskelijavappu

Mutta hauskaa oli silti. Harmi vain, että kroppa ei ole samaa mieltä. Viimeisen vuorokauden aikana syömiset ovat muistuttaneet enemmän virallisterveellistä ruokavaliota, jossa on normaalia syödä 300 g hiilihydraattia/vrk, eli mitään karppieväitä en ole ihan hetkeen syönyt, ja olo on sen mukainen. Taisin onnistua hankkimaan krapulan ihan vain syömällä väärin, näköjään kaikki on mahdollista. Onneksi juhlia ei ole ihan välittömässä lähitulevaisuudessa tiedossa, joten pääsen palaamaan takaisin tuttuun ja turvalliseen karpimpaan ruokavalioon.  Paino ei vappuhulinoista huolimatta ole kääntynyt nousuun, vaan edelleen ollaan 65 kg tietämillä, ihme. Olo on sietämättömän turvonnut sekä uupunut. Tekisi vain mieli nukkua tämä hiilarikrapula pois, mutta keittiössä odottaa todellinen kaaos. Loppu vappupäivästä tulee siis kulumaan siivouksen merkeissä.

Taidan keittää itselleni litran tonkan todella vahvaa kahvia, jotta virkistyisin edes sen verran, että jaksaisin pysyä hereillä. Mission impossible...

Pieni hiljaiselo blogin saralla on myös konkreettinen todiste siitä, että yliopistossa opiskelu tuppaa näin loppuvuodesta olemaan varsin hektistä. Vielä pitäisi jaksaa 1,5 viikkoa tiukkaa loppurutistusta, sitten helpottaa.

Ehkä.

2 kommenttia:

  1. Hei"1 Mulla ihan sama juttu hiilareiden kanssa! Olin syöny koko viikonlopun hiilareita ja maanantaina tuntui siltä, että on iskenyt kunnon darra päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä ei voi olla kuin suunta ylös päin. Paluu hyvään, karpimpaan ruokaan ja sitä kautta parempaan vointiin, eikö niin? :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...