tiistai 15. toukokuuta 2012

Kanapastaa karpisti

Pasta ilman pastaa :)

Aivan kuten aiemmassa postauksessani uhkailinkin, valmistin tänään päivälliseksi kanapastaa karpisti. Yleisön pyynnöstä laitan reseptiä näkyviin, kuinka kyseinen herkku sitten syntyikään. Jokainen voi soveltaa mausteet mieleisekseen, itse tykkään vähän tulisemmasta. :)

Karppikissan kanapasta 2:lle

1 iso kesäkurpitsa
1 punasipuli
pala punaista paprikaa
1 valkosipulin kynsi
300 g miedosti suolattuja broilerin suikaleita
4 sulatejuustoviipaletta (cheddar)
muutama viipale edamia
pieni pala tuoretta inkivääriä
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
2 tl hunajaa
mustapippuria
chilikastiketta

paistamiseen voita
koristeluun rucolaa

Kuori kesäkurpitsa, raasta karkeimmalla terällä "spagetiksi".
Kuullota voissa punasipuli ja paprikakuutiot.
Lisää inkivääri, valkosipuli, mausteet, hunaja ja lopuksi broilerinsuikaleet. 
Paista broileri kypsäksi.
Sekoita joukkoon kesäkurpitsaspagetti.
 Haihduta siitä irtoava neste pois, jonka jälkeen voit lisätä joukkoon reilun kasan juustoa. 
Hauduta sen aikaa, että juusto sulaa sekaan. 
Nauti heti! :)




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...