perjantai 25. toukokuuta 2012

Neljän päivän jälkeen -0,9 kg

Maanantaina aloittamani tehokuuri kilojen nitistämiseksi näyttäisi tuottavan ihan mukavaa tulosta.
Ja mikä parasta, saan syödä sitä ruokaa mistä tykkään enkä juurikaan tunne olevani dieetillä. Kananmunia, voita, lihaa, hyvää salaattia, kermaa, rahkaa, pähkinöitä ja rasvaista raejuustoa syömällä puntari näyttää nyt 65,2 kg kun vielä maanantaina lukema oli 66,1 kg. Paino on lähtenyt siis varsin mukavasti laskuun. Katsotaan, kuinka nopeasti tuo tavoittelemani 64 kg alittuu. :)

Nyt siirryn keittiön puolelle. Kello näyttää 15.30 ja lounaani on edelleen syömättä.  Klo 9.00 vetäisin aamiaiseni kaksi kananmunaa, omega-3:set ja kupin kermakahvia. Sen voimalla ollaan tähän asti porskutettu, hyvin jaksaa. Takana on tiukkaa viime hetken treeniä illan keikkaa varten (palkkioksi ilmainen alkoholitarjoilu soittajille sekä ruokaa, o-ou..), roudaus, soundcheck ja 5 km pyöräilyä. Aika hyvin virtaa kahdesta kananmunasta. :)

3 kommenttia:

 1. Pitäsköhän sitä ittekin testata tota karppausta jonain dieettinä. Vaikuttaa herkulliselta :D Tosin oon aikamoinen leipä hiiri.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeileppa huvikses! Ehkä saatat yllättyä positiivisesti, ilman leipääkin pärjää vallan mainiosti :) Olen itse todennut vhh:n niin hyväksi ruokavalioksi minulle, että tuskin aion palata perunan, pastan ja leivän mussuttajaksi. Migreeni ei oireile, atooppinen iho ei vaivaa, vireystila parempi, vatsavaivoista ei tietoakaan ja painonhallinta on helpompaa kuin koskaan. Kaikki tämä on karppauksen ansiota, suosittelen! :)

   Poista
  2. Mun iskä joskus karppas vissiin 3kk, laihtu kyllä ihan mielettömästi sillon.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...