torstai 26. huhtikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 26.4.

Aamupala:
kinkku-juustorulla, kahvi
vettä 4 dl

Lounas:
lohi-katkarapu-salaatti, keitetty kananmuna
pieni ruisleipäviipale, voita
vettä 4 dl, maitokahvi

Välipala:
kermakahvi, 2 palaa tummaa suklaata

Päivällinen:
kanakastike, raejuustoa
vettä 4 dl

Iltapala:
kahvi, 4 palaa tummaa suklaata
vettä 4 dl

Hh 43 g
R 79 g
P 97 g
kcal 1260

Tänään tuli syötyä hiilareita enemmän verrattuna aikaisempiin päiviin, mutta ihan kohtuudessa pysyttiin silti. :)
Päivän hyötyliikunta kertyi 5 km pyöräilystä pirunmoisessa vastatuulessa. Olipa muuten urakka! Vielä ajattelin käydä pikaisella happihyppelyllä, joka yleensä on tehokasta kävelyä/kevyttä hölkkää n. 15 min. Sen jälkeen ajattelin nauttia kupin teetä ennen nukkumaanmenoa! Älkää tekään valvoko liian myöhään, laihdutus ei onnistu rasittuneella kropalla! Kauniita unia. :)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä ruokaremonttiin! :) Vaikken noudatakkaan enää vähähiilihydraattista ruokavaliota, niin se alakarppaajana vietetty puoli vuotta elämästäni oli kaiken kaikkiaan tosi opettava ja ajatuksia herättävä kokemus.

  Painoa on pudonnut ne alusta asti suunnittelemani viisi kiloa ja ennen aivan sietämätön karkki-ja sipsihimo on ja pysyy poissa. Ruokavalio poikkeaa kuitenkin ei-karppauksesta huolimatta huomattavasti virallisterveellisesta margariini-,leipä-ja kevyttuotepohjaisesta hötöstä - pähkinöillä, rasvaisella juustolla, täysmaitokaakaolla ja prosenttisuklaalla herkutellaan edelleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kannustus on aina tervetullutta! :)

   Itse aloitin karppauksen 2010 tammikuussa ja sillä tiellä on pysytty, milloin vähän isompaa hiilarirajaa noudattaen, joskus sitä tiukentaen.
   Jo pelkästään migreenin ja iho-ongelmien kanssa aikani kamppailtuani ja lyödettyäni karppauksesta avun niihin, uskon, että karppaus tulee olemaan elämässäni ainakin jossain muodossa lopun ikääni. :)

   Hienoa kuulla, että osaat herkutella kunnon ruoalla, rasvaa pelkäämättä. Sipsit ja karkit eivät ole niitä ainoita herkkuja, vaikka moni niin ajatteleekin.

   Jatka samaan malliin,
   aurinkoista kevään jatkoa sinulle! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...