sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tuttu ja turvallinen aamiaiseni


Kolmen H:n dieetti is back! Tuttu ja turvallinen aamiaseni (jonka söin klo 13.00) pitää nälän loitolla tunteja.
Sen ajan voisin siivoilla kotia, nauttia pari kuppia kermakahvia auringonpaisteesta nauttien. Ah, sunnuntai <3

Puntari näytti tänään 65,8 kg (+0,6kg). Kiitos siitä kuulu pizzalle, alkoholille, limpparille, jäätelölle... Tänään pidän supertiukan dieettipäivän ja yritän saada hiilariturvotuksen laskemaan huomiseen mennessä. Jännäksi menee. :)

2 kommenttia:

 1. Hei taas pitkästä aikaa! :) Olen ollut niin kiireinen opintojen kanssa, etten ole ennättänyt edes bloggailemaan. Ihana huomata, että sallit itsesi myös joustaa karppiruokavaliosta ja mennä tilanteen ehdoilla. Itsekin nautin juuri täytetyn patongin varmaan ensikertaa sitten Ranskaan suuntautuneen Interrail-reissun v.2007 xD

  Täälläpäin kaikkein helpoin valmislounas ovat tosiaan nuo sandwichit ja patongit, ei siitä pääse :P Hyviä salaatteja saa metsästää ja silloinkin päätyy tod.näk. johonkin kuskus-currykana-papu-settiin, joka jättää jälkeensä vain kysymyksen: minnes mentäisiin syömään?

  Minusta on ollut ihana myös huomata, että karppaus (VHH) on ruokavalio, johon on mahdottoman helppo ja mukava palata hiilaritankkausviikonloppujen jälkeen :) Se fiilis, kun istuu alas aamukahville ja munakkaalle ja tietää että tästä se lähtee taas, hyvä olo = <3 Karppaus on totisesti nautiskelijan ruokavalio!

  P.s. Sinä tuppaat syömään aamupalan tosi myöhään--eikös se kulje jo lounaan/brunssin nimellä? ;) Nimim. Yksi, joka ei myöskään osaa syödä mitään ennen klo12 ja kutsuu päivän ensimmäistä ateriaa lounaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karppaus on minulle ruokavalio, jota noudatan arkena. Juhlat ovat erikseen. :)
   Oi, täytetty patonkia! *sylki valuu suupieliä pitkin*
   Itsekin juuri pari päivää sitten haaveilin kunnon paahtoleipä- aamiaisesta. Päälle kun saisi paistettua kananmunaa, pekonia, runsaasti kasviksia, juustoa unohtamatta.. NAM!

   Mitä tulee ruokailurytmiini, myöhäinen aamupala selittynee sillä, että nukuin oikein palauttavat, pitkät yöunet ja heräsin vasta 12 aikaan :D Normaalisti syön aamupalani ihan ihmisten aikoihin,tai ainakin pyrin siihen. :)

   Olen täysin samaa mieltä karppiruokaan palaamisesta. Tunne on kertakaikkiaan hieno, kun tietää jo etukäteen voivansa hyvin syödessään/nauttiessaan ruokaa, jota meidät on suunniteltukin syömään. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...