torstai 31. toukokuuta 2012

Inkiväärikanaa

Monipuolinen mausteiden käyttö on mielestäni avain (yksi niistä) onnistuneeseen ruoanlaittoon. Taidokas maustaminen saa edullisemmankin aterian tuntumaan hienostuneelta. :)


Eilen ostamani valmiiksi marinoidut broilerin koipi-reidet saivat uutta ilmettä, juurikin mausteilla.
Huuhtelin valmismarinadin, jota oli onneksi hyvin olematon määrä, pois. Sen jälkeen tein "taskun" irroittamalla nahan lihasta. Näin syntyneeseen taskuun hieroin maustesekoitusta, johon tuli pala raastettua inkivääriä, valkosipulia, chiliä, sitruunamehua ja oliiviöljyä. Koipi-reidet paistoin uunissa 200 asteessa n. 50 min. Siinäpä se. :)

Kaveriksi tein kasvispaistoksen paprikasta, punasipulista ja parsakaalista. Paistoin kasvikset voissa, lisäsin suolaa ja pippuria. Lisämakua paistokseen antoi muutama lusikallinen kanasta irronnutta inkiväärille ja valkosipulille tuoksuvaa paistolientä. Olipa hyvää! :)

2 kommenttia:

  1. Näyttää taas kerran hyvältä!

    Blogista on tullut hieno! Miten muuten tehdään tollanen banneri? Mä olen usein halunnut myös jotain tollasta mutta en osaa... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, kiitoksia! Mukava kuulla sinustakin, piiitkästä aikaa. :)

      Bannerin teko ei ollut minullekaan mikään helppo juttu, ensikertalaisena sen vääntäminen vei tuhottomasti aikaa.
      Kuvan tein netistä löytyvän ilmaisen kuvanmuokkausohjelman avulla. Ohjelman käyttö on suht yksinkertaista, vaatii tietenkin tutustumista sen ominaisuuksiin, mutta muuten ihan fiksu tällaiselle noviisille. Kopsaa linkki osoiterivillesi ja käy tsekkaamassa! :)

      http://pixlr.com/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...