lauantai 26. toukokuuta 2012

Taukopäivä dieetistä

Perjantaisen keikan jälkeen ilmainen alkoholi maistui muutaman tuopillisen ja salmarishotin verran, pizzankin käviin mukaani hakemassa. Tänään olen nauttinut kesäisestä päivästä ostamalla uudet parvekekalusteet, nyt kelpaa olla. Juhlistimme hetkeä nauttimalla auringossa pirkan Amppari-jätskit ja lasillinen limukkaa. :) Pienehkön krapulan paransin valmistamalla gluteenittomia kanasubeja. Harmi, etten ehtinyt ottaa kuvaa niistä, katosivat niin nopeasti parempiin suihin. Ensi kerralla sitten. :)

Dieettiä en ole edes yrittänyt noudattaa, toimikoon tämä vaikka hiilaritankkauksena, jotta paino tippuisi jatkossakin, eikä jumitus vaivaa. Loppuillan ruokavalio tulee olemaan taas ihan dieetin mukainen, huomenna palaan täyspäiväisesti ruotuun, jotta saan edes jonkinlaisen tuloksen maanantain punnitukseen. Tiesin jo etukäteen, että tämä viikonloppu ei tule onnistumaan dieetin suhteen, enkä jaksa siitä sen enempää stressiä repiä. Minulla on ollut hauskaa, olen viettänyt aikaa ihanien ihmisten kanssa, nauttinut heidän seurastaan. Mitä siitä, vaikkei ruokailuni olekaan menneet dieetin mukaan yhtenä päivänä. Elämä hymyilee, myös yli  65 kiloiselle :)

4 kommenttia:

 1. Moi, ajattelin vaan tulla jättämään kommentin, kun löysin tänään blogisi ja tykästyin siihen kovasti :) Painoa mulla on valtavasti enemmän kuin sulla, mutta muuten löytyy jotenkin paljon samaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokset sinulle, ja tervetuloa joukkoon! Positiivinen palaute ilahduttaa aina. :)

   Poista
 2. Jos keksit miten valmistaa gluteenitonta rullakebabia, kerrothan siitä täällä! :) Luotan kokkaustaitoihisi enemmän kuin omiini ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpäs sattui sopivasti, kysyit juuri oikealta henkilöltä. Reilu vuosi sitten kehittelin ohjeen karppiin kebabrullaan (myös gluteeniton), reseptiin pääset kopsaamalla tämän osoiterivillesi.

   http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=2086

   Hyvää ruokahalua! :)
   Aiempi postaukseni on myös omistettu karpille kebabrullalle, pistän linkkiä siihenkin. :)

   http://karppikissa.blogspot.com/2012/02/herkutellen-se-viikko-alkaa.html

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...