perjantai 20. tammikuuta 2012

Ruokapäiväkirja, päivä 12

Eilisen pastan syönnin paikkasin tänään syömällä hieman paremmin. Myös liikuntaa kertyi normaalipäivää enemmän: Aamuinen lihaskuntoreeni, ja 4 km kävelylenkki. Tällaiset murkinat vetelin naamaani tänään :)

Aamupala:
yrttitee 4 dl

Lounas:
pieni munakas, täytteenä juustoa, makkaraa ja sipulia, 1 rkl guacamolea, 4 dl vettä

Välipala:
rahka-jogurttia puolukkasurvoksella ja vehnäalkoilla

Päivällinen:
punakaali-pekonipaistos, tuoresalaatti, 4 dl vettä

Lisäksi saunassa tuli juotua puolikas kuiva omenasiideri. Hiilareita tästä riemusta kertyi huimat 5 g :D
Mikäli saan avokkini houkuteltua tietokoneen äärestä viettämään kanssani iltaa, löytyy jääkaapista dippikasviksia, turkkilaiseen jogurttiin tehdyllä dipillä ja vehnäolut, joka menee sekin puoleksi. :) Koti-ilta <3

2 kommenttia:

  1. Olen taas itsekin ryhtymässä karppaamaan, huomenna itse asiassa. :) Elelin hyvin vähähiilihydraattisesti viime kevään ja kesän, kunnes sain kuukauden kestävän kuolemantaudin ja ruokahalu meni. En jaksanut käydä edes kaupassa, eikä ollut ketään joka vois tehdä sen puolestani, kun olin juuri muuttanut toiselta puolelta Suomea... Söin siis mitä kaapista satuin löytämään.

    Nyt ajattelin siis ruveta karppaamaan, keväällä tuli käytettyä aivan liian vähän rasvaa ja liikaa proteiinia-->hiukset lähti päästä vaikka muuten olo oli hyvä. Jääkaappi on ladattu täyteen ja on mukava lukea minkälaisia ruokia olet kehitellyt, minulla kun tuppaa olemaan aina niitä samoja ruokia päivästä toiseen.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa tosiaan olla tarkkana, ettei rasvan määrä tipu liian alas. Helppoja keinoja varmistaa asia, on käyttää kermaa maidon sijaan, vaihtaa jogurtti rasvaisempaan vaihtoehtoon, unohtaa margariinin käyttö ja siirtyä voihin. Salaatteihin voi tehdä itse öljypohjaiset kastikket, jolloin rasvaa löytyy sieltäkin. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti tämä kerta onnistuu paremmin :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...