sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pettymys tarjottimellani

Kävin tänään pyörähtämässä kaupungilla, mikä on suht harvinaista minulle, kaltaiselleni kotikissalle. Mikään erakko en missään nimessä ole, en vain tykkää shoppailla. Alennusmyyntien ihmis- ja tavaranpaljous suorastaan ahdistaa minua. Varsinkaan kun en tarvitse mitään turhaa pyörimään nurkkiini. Sen sijaan pidän huolen aina siitä, että ruokakaupassa tulee käytyä vähintään niin usein, kun on pakko. Siitä olen tarkka. :)
Tänään en kuitenkaan käynyt ruokaostoksilla, sillä sorruin ystäväni kanssa (joka myös karppaa, enemmän tai vähemmän) käymään Hesburgerissa. Ajattelin, että menköön nyt. Käyn Hesessä syömässä ehkä kerran vuodessa. Olkoon tänään se päivä. Tutkailin jonon hännillä, olisiko tarjolle tullut jotain uusia tuttavuuksias sitten viime näkemän. Lista näytti ehkä turhankin samalta. Ainoana uutuutena mainostettiin vähähiilarisia aterioita: Burger-salaattia ja Karppurilaista. Päädyin lopulta ottamaan juustoaterian, nälkä kun ei kovin suuri ollut. Sitä paitsi osaan tehdä itse omat burger-salaattini ja karppihampurilaiseni. Sen verran karsin turhia hiilareita ateriastani, että otin limpparin sijasta jäävettä.
Ketsupin, grillimausteen ja pippurin haun jälkeen paneuduin ruokaani. Aikani ranskalaisia mutusteltuani huomasin, etten nauti niiden syömisestä lainkaan. Lapoin niitä naamaani lähinnä sen takia, että juuri muuta ei tarjottimella sattunut olemaan hampurilaisen ja juoman lisäksi. Samoin kävi hampurilaisen kohdalla, tarkemmin sanottuna sämpylän. Pettymys sekin. Loppujen lopuksi ainoat asiat, jotka maistuivat oli kaikki se, mitä hampparin välistä löytyi (liha,juusto,majoneesi ym lisukkeet) sekä jäävesi. Toisin sanoen niitä raaka-aineita, joita olen syönyt viimeiset 2 vuotta.

Mitä tästä opimme?

Sen, että 5€ voi käyttää huomattavasti paljon paremminkin.
Tulipahan kuitattua tämän vuoden Hesburger-käynti pois päiväjärjestyksestä.
Ensi vuonna tavataan, ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...