keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ruokapäiväkirja, päivä 10

Kiireinen keskiviikko alkaa lähentyä loppuaan. Ihana rauhoittua iltaan ja keskittyä vain keittiön puunaamiseen. Aivot narikkaan, jei! :)

Aamupala:
tee maidolla

Lounas:
Salaatti katkaravulla, kanalla ja kananmunalla, 4 dl vettä, kermakahvi

Välipala:
2 ruisleipäviipaletta (hh 7 g/ 1 viipale), voita, leikkelettä, kurkkua, juustoa, 2 kuppia kahvia, 5 dl vettä

Iltapala:
loput paellasta, nokare majoneesia, tee, vettä 5 dl

Välipalan kohdalla komeileva ruisleipä on Pirkan maalaislimppua, valmiiksi viipaloitua. Kyseinen leipä sisältää hh 29g/ 100g, mikä on tavalliseksi leiväksi suht vähän. Ehdoton plussa vielä siitä, että limppu on hiivaton ja sisältää tasan kolmea raaka-ainetta: Täysjyväruista, vettä ja suolaa. Hinta-laatu-suhde on ehdottomasti kohdillaan, sillä 400g paketti maksaa 1,90 euroa. Niin niuho en ole, että tinkisin laadusta pelkkiä hiilareita tuijottamalla.
Mikäli joutuisin valitsemaan keinotekoisilla lisäaineilla kyllästetyn tai muutaman gramman enemmän hh sisältävän leipäpalasen välillä, vastausta ei tarvitse kauan miettiä. Syökööt joku muu ne vehnägluteenit, emulgointi-, nostatus-, happamuudensäätö-, stabilointi- ja säilöntäaineet. Kiitti, mulle riitti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...