keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Kebabia salaatilla, kiitos!

Bongattuani pakastimesta paketin kebabia (lihapitoisuus yli 90%), olen jo pitkään himoinnut kebabsalaattia. Toisena vaihtoehtona mielessäni on pyörinyt kebabrulla, joka sekin on superhyvää. Ohje kebabrullaan löytyy Täältä. Päädyin silti vaihtoehtoon numero 1. Ohjeesta riittää kahdelle, pitäähän rakas avokkinikin muistaa ruokkia!

Ohje kuuluu jotakuinkin näin:

250 g kebabia
tomaattipyrettä
voita
chilikastiketta
salaattia
rucolaa
tomaattia
kurkkua
punasipulia

Salaatinkastike: öljyä, sitruunamehua, suolaa, mustapippuria, sinappia
Lisäksi: turkkilaista jogurttia

Sulata/lämmitä kebab pannulla, valmista sillä välin salaatti ja salaatille kastike.
Lisää pannulle nokare tomaattipyrettä, voita ja chilikastike, oman maun mukaan.
Tarjoile kebab salaatin ja turkkilaisen jogurtin kera.

1 kommentti:

  1. Alkoi heti kiinnostamaan, että mitä kebablihaa käytät, minkä merkkistä? :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...