torstai 12. tammikuuta 2012

Guacamolea ja kebabrullaa

Tänään päätettiin käyttää loput pakastimeen jääneestä kebabista. Mietin hetken aikaa, miten saisin jotain erilaista twistiä ruokaan. Päätin kokeilla, miten kebab toimii avokadon kera! Kermainen, sitruunasta hapokkuutta saava guacamole, ja tulinen, tomaattinen kebab toimii ihanasti yhteen. Muina täytteinä päivän kebabrullassa nähtiin mozzarellaraastetta, jäävuorisalaattia, kurkkua ja tomaattia. Kebabrullan resepti löytyy karppaus.infosta, (eilisessä tekstissä linkki). Joku päivä teen tästä kanaversion, veikkaan, että toimii vieläkin paremmin.


Guacamole

1 avokado
2 rkl creme fraichea
1 rkl sipulia
sitruunamehua
chilikastiketta 
jauhettua korianteria
suolaa

Pilko avokado pieneksi, jonka jälkeen muussaa haarukalla sopivan karkeaksi massaksi. Pientä purutuntumaa voi jättää. Lisää joukkoon pieneksi pilkottu sipuli ja muut aineet. Sekoittele tasaiseksi. Anna maustua hetken aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...