maanantai 27. helmikuuta 2012

Herkutellen se viikko alkaa :)

Karppi kebakkorulla, uskoisitko?
Tuhousvaiheessa :)
Nyt on masu täynnä ja hymy korvissa. Tuli syötyä jälleen kerran jotain todella hyvää ruokaa. Väsättiin nimittäin avokin kanssa kebakkorullat! Voi nam :>

Liha on siis Lidlin tulisia cevapcici-kebakoita, jotka saivat kaveriksi mm. jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, punakaalia, kevätsipulia sekä chilissä ja tomaattipyreessä paistettuja ananaspaloja.

Tein vielä jogurtista, valkosipulista sekä sitruunamehusta kastikkeen, joka antoi mukavasti pientä lisäpotkua. :)

En ole ennen laittanut ananasta kebabrullan väliin, mutta pakko sanoa, että lopputulos toimi! Suolaista, makeaa, hapanta, tulista, mausteista, kermaista.. kaikkea samaan aikaan, mikäpä sen parempi! :)

9 kommenttia:

  1. Miten sait noin hyvännäkösen (ja varmasti hyvänmakusenkin) lätyn aikaan? Onko tuo ihan joku munakkaantyyppinen hässäkkä vai..? Tahtoo kans! :D

    Kaikenkaikkiaan tosi kiva blogi sulla! Jos huvittaa, niin käyhän vastavierailulla: http://mustikanblogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ohjeen olen joskus aikanaan kirjoittanut myös karppaus.infoon (kebabrulla), mutta kerrotaan nyt tännekin. :)
    Eli vatkasin 4 kananmunan valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisäsin ripauksen suolaa ja leivinjauhetta sekä pienen ripauksen kurkumaa väriä antamaan. Sen jälkeen sekoitin keltuaiset valkuaisvaahtoon ja sekoitin tasaiseksi. Sitten muotoilin leivinpaperin päälle tasaisen levyn, jota paistoin vajaa 10 min 200 asteessa. Sillä välin voi lämmittää vaikka kebabin. Sen jälkeen lisäsin kebabin ja juustoraasteen pohjan päälle ja heitin uuniin vielä muutamaksi minuutiksi. Lopuksi vielä kasvikset ja kastikkeet ja ei muuta kuin rullalle. Kuta kuinkin näin syntyi kuvanmukainen lopputulos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Menee kokeiluun. Sulle ois muuten tunnustus & haaste mun blogin puolella. ;) (Anteeks tää jatkuva mainostaminen :D)

      Poista
    2. Aha, selvä juttu. Pitääpä käydä katsomassa! :)

      Poista
    3. Öljyätkö leivinpaperin ennen kuin levität "taikinan" sille? Ajattelin vain kun olen joskun tehnyt hieman samantyyppistä settiä, joka kuitenkin tarttui paperiin kuin tauti, ei lähtenyt irti kuin pieninä riekaleina.

      Poista
    4. Heippa, suosittelisin vaihtamaan leivinpaperimerkkiä. Esimerkiksi Lidlin leivinpaperia en osta enää ikinä, siihen tarttuu useammatkin taikinat todella helposti. Itse käytän Brunon leivinpaperiarkkeja ja niihin ei ainakaan tarvitse minkäänlaista öljyä lisäillä. Kannattaa olla tarkkana myös paistoajan kanssa, ettei taikina pääse sen takia kuivumaan ja murenemaan kasausvaiheessa :)

      Poista
  3. Heippahei! Namin näköstä mättöä, menee varmasti kokeiluun tässä lähipäivinä :). Liityin lukijaksi, mahtavan oloista meininkiä sulla täällä ja tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt pidempäänkin :)

      Poista
  4. Oiva resepti. Herkkua oli.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...