sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Punakaalipaistos, yksi lemppareistani!


Pekonilla, punasipulilla, valkosipulilla, chilillä, mustapippurilla sekä pecorinojuustolla höystetystä punakaalipaistoksesta on muodostunut yksi lempiruoistani. Tämänpäiväiseen versioon lisäsin vielä 1 tl hunajaa, voi taivas miten hyvää! :) Reseptin olen kirjoittanut talteen ja se löytyy täältä.
Maistuu varmasti ei-karpeillekin!

Ihana, kun saan nyt otettua annoksista kuvia, olen niin mielissäni! :) Valitettavan monella tuntuu olevan käsitys, että vähähiilihydraattinen ruokavalio on ankeaa ja yksipuolista, jopa mautonta. Toivottavasti kuvat puhuvat puolestaan. Näin ei todellakaan ole. Karppauksen myötä olen oppinut tekemään entistäkin maukkaampaa ja monipuolisempaa ruokaa. Ja mikä tärkeintä, ravitsevaa ruokaa.

Kumoan vielä yhden asian.

Media antaa valheellisesti ymmärtää, että karppaajat söisivät lihaa valtavat määrät ja pelottelee lihan ylensyönnin vakavilla seurauksilla. Voin kertoa, että yhdestä annoksesta punakaalipaistosta löytyy tasan 35 g lihaa. Loput on kasviksia, mausteita ja voita. Te toimittajat, jotka ette tiedä karppauksesta mitään, valehdelkaa lisää! Tulen todennäköisesti kumoamaan vielä muutkin huuhaat, joita levittelette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...