lauantai 25. helmikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 25.2.

Päivän smoothie suklaasta ja mansikasta

Aamupala: (klo 12.30)
2 kananmunaa, voita, kinkkua
maitotee 3 dl

Päivällinen:
kaali-jauhelihapataa, 1 rkl puolukkasurvosta,
ketsuppia ja voita

Välipala:
mansikka-suklaa smoothie
kermakahvi

Illallinen:
pekonista punakaalipaistosta pecorinojuustolla
vettä 5 dl


Nukuin viime yönä niiiin maittavan pitkät unet, että heräsin vasta klo 12 :D Sain siis tankattua akut täyteen kerralla ja nyt on virtaa paahtaa pitkälle ensi viikkoon. Launtai on sujunut leppoisassa meiningissä kotona. Sen verran olen leikkinyt sosiaalista, että käytiin avokin kanssa ruokakaupassa Lidlissä. Mukaan tarttui kaksi 100 g pakettia 74% tummaa suklaata, pikakahvia, rasvaisempaa rahkaa, kreikkalaista jogurttia, tulisia kebakoita, kuohukermaa ja täysmaitoa sekä salmiakkia. :) 

Mitä karppausta tämä tällainen suklaan ja karkin mussutus sitten on, hä? 

Puolustukseksi sanon, että karkit ostetaan autoon, jossa 200 g pussi kestää meillä kahdelleen syötynä kevyesti parikin viikkoa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että syön 100 g karkkia kahdessa viikossa. Yhdelle päivälle laskettuna määrä on huimat 7 g. Ennemmin syön sen yhden salmiakin päivässä kuin 400 g kerran viikossa. Suklaata käytän lähinnä smoothien seassa tai nautin palan tai kaksi kahvin kera. 100 g levy kestää päiviä. Sitäkin ostan pari levyä kuukaudessa, ja kaakaota tulee olla vähintään 70%, muuten ei tule kauppoja.

Miksi sitten syömme karkkia autossa? Lyhyesti ja ytimekkäästi paheensa kullakin, minulla se on 7 g salmiakkia päivässä. Onko tämä paha? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...