maanantai 13. helmikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 13.2.

Aamupala:
vettä 4 dl,valkoinen tee

Lounas:
kebakoita jogurttikastikkeella, tuoresalaattia
vettä 2 dl

Välipala:
hillitön kasa pistaasipähkinöitä
2 kuppia teetä

Illallinen:
kinkkukiusausta karpisti
vettä 4 dl, kermakahvi

En kehdannut käydä puntarilla tänä aamuna, tuskin ollaan ainakaan alaspäin menty, kiitos viime viikonlopun syömisien.. Onneksi olemme tämän viikonlopun kotona ja sitä seuraavan, ja sitä seuraavan.. Nyt vedän hillittömän tsempin päälle hiihtolomaan asti. :) Ostettiin Lidlistä puolen kilon pussi pistaasipähkinöitä, joita on tullut mussutettua vähän pitkin päivää. Muutama vuosi sitten en tykännyt yhtään pistaasipähkinän mausta, mutta nykyisin olen hulluna niihin! Suolattujahan nuo on, joten pakko koettaa pysyä kohtuudessa tuon mussuttamisen kanssa :D

Karppi kinkkukiusaus syntyi keräkaalista, kinkusta, sipulista, juustosta ja kermasta sekä mausteista. Paistoin kasan suikaleiksi leikattua keräkaalia pannulla voissa, lisäsin sipulia ja kinkkusuikaleet. Jatkoin paistamista, kunnes kaali ja sipuli oli pehmennyt. Sen jälkeen lisäsin ripauksen suolaa, mustapippuria ja valkosipulijauhetta. Mehevyyttä ruokaan antoi juustoraaste ja tilkka kermaa. Tuli yllättävän paljon "oikean" kinkkukiusauksen makuista. Ajattelin kokeilla tehdä vielä uunissa valmistetun version, ennen kuin lähden sen tarkempaa reseptiä kirjoittelemaan. Hyvää perusruokaa, kerrankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...