maanantai 6. helmikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 6.2.

Aamupala:
4 dl vettä

Lounas:
2 kananmunan kinkku-juusto-munakas
2 dl vettä, maitokahvi

Välipala:
2 kuppia kahvia

Päivällinen:
175 g kanan rintafileetä kermakastikkeessa, tuoresalaatti
2 dl vettä

Iltapala:
sitruunarahkaa ja yrttiteetä

Hh: 12
P: 81
R: 98
kcal: 1254

Oli muuten maukasta kanaa. Ostin kaupasta eilen 50% alennuksella paketin naturell kanan rintafilee leikkeitä. Maustoin ne tänä aamuna Herbamare-yrttisuolalla, currylla, paprikajauheella ja mustapippurilla. Jätin jääkaappiin marinoitumaan n. 8 tunniksi. Tullessani kotiin töistä, paistoin fileet nopeasti muutamassa erässä kuumalla pannulla voi-öljy- seoksessa. Paistinrasvan sekaan lisäsin 2 dl ruokakermaa, suolaa ja pippuria. Nostelin pihvit takaisin pannulle ja haudutin 10 min. 

Kanan kaveriksi tein tuoresalaatin johon tuli jääsalaattia, jäävuorisalaattia, rucolaa, kurkkua, tomaattia ja kevätsipulia.
Salaattikastike syntyi öljystä, suolasta, mustapippurista, sitruunamehusta, parista tipasta makeutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...