Aamupala:
4 dl vettä
Lounas:
2 kananmunan kinkku-juusto-munakas
2 dl vettä, maitokahvi
Välipala:
2 kuppia kahvia
Päivällinen:
175 g kanan rintafileetä kermakastikkeessa, tuoresalaatti
2 dl vettä
Iltapala:
sitruunarahkaa ja yrttiteetä
Hh: 12
P: 81
R: 98
kcal: 1254
Oli muuten maukasta kanaa. Ostin kaupasta eilen 50% alennuksella paketin naturell kanan rintafilee leikkeitä. Maustoin ne tänä aamuna Herbamare-yrttisuolalla, currylla, paprikajauheella ja mustapippurilla. Jätin jääkaappiin marinoitumaan n. 8 tunniksi. Tullessani kotiin töistä, paistoin fileet nopeasti muutamassa erässä kuumalla pannulla voi-öljy- seoksessa. Paistinrasvan sekaan lisäsin 2 dl ruokakermaa, suolaa ja pippuria. Nostelin pihvit takaisin pannulle ja haudutin 10 min.
Kanan kaveriksi tein tuoresalaatin johon tuli jääsalaattia, jäävuorisalaattia, rucolaa, kurkkua, tomaattia ja kevätsipulia.
Salaattikastike syntyi öljystä, suolasta, mustapippurista, sitruunamehusta, parista tipasta makeutusta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti