maanantai 20. helmikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 20.2.

Aamupala:
valkoinen tee 5 dl

Lounas:
kana-kookoskastike, tuoresalaatti, 1 rkl jogurttia
maitoteetä 2 dl+ 1tl kookosöljyä

Välipala:
2 salmiakkia, kivennäisvettä 2 dl (hh 2g/dl)
vettä 2 dl

Päivällinen:
 hedelmäinen kana-kookoskastike, tuoresalaatti
1 rkl smetanaa, 2 dl vettä
kermakahvi

Iltapala:
marjasmoothie
vettä 5 dl

Tänään on tullut mussutettua kanaa oikein kunnolla. Eilen kaupasta ostettu 1 kg paketti hunajamarinoitua kanaa tuhottiin kahdelleen kolmen aterian muodossa. (LUE: En muuten ostaisi valmiiksi marinoituja, mutta opiskelijaa houkutti tällä kertaa hinta: 7,90/kg, -30% tarralla komistettuna. Oli yllättävän vähän lisäaineita, ei edes hiivauutetta.)

Eilen tehtiin kanawrappeja ja koska gluteeniton ruokavalioni pitää, söin pelkät täytteet. :) Tänään väsäsin lopusta kanasta kastikkeen, johon käytin kookosöljyä ja lorauksen kuohukermaa. Päivällisellä lisäsin kastikkeeseen 1 ananasrenkaan viipaloituna. Kastikkeesta löytyi myös mm. mustapapuja, sipulia, garam masalaa ja taco-mausteseosta. Nami nami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...