tag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post1434512026373917787..comments2023-02-11T21:02:02.281+02:00Comments on Karppikissan kotona: Herkutellen se viikko alkaa :)E.http://www.blogger.com/profile/10207965260859036319noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-46077775437289290132012-04-27T14:29:11.088+03:002012-04-27T14:29:11.088+03:00Oiva resepti. Herkkua oli.Oiva resepti. Herkkua oli.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-69009353974222014372012-03-05T12:12:23.547+02:002012-03-05T12:12:23.547+02:00Heippa, suosittelisin vaihtamaan leivinpaperimerkk...Heippa, suosittelisin vaihtamaan leivinpaperimerkkiä. Esimerkiksi Lidlin leivinpaperia en osta enää ikinä, siihen tarttuu useammatkin taikinat todella helposti. Itse käytän Brunon leivinpaperiarkkeja ja niihin ei ainakaan tarvitse minkäänlaista öljyä lisäillä. Kannattaa olla tarkkana myös paistoajan kanssa, ettei taikina pääse sen takia kuivumaan ja murenemaan kasausvaiheessa :)E.https://www.blogger.com/profile/10207965260859036319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-15384693852668959392012-03-05T11:12:51.165+02:002012-03-05T11:12:51.165+02:00Öljyätkö leivinpaperin ennen kuin levität "ta...Öljyätkö leivinpaperin ennen kuin levität "taikinan" sille? Ajattelin vain kun olen joskun tehnyt hieman samantyyppistä settiä, joka kuitenkin tarttui paperiin kuin tauti, ei lähtenyt irti kuin pieninä riekaleina.Mapaulahttps://www.blogger.com/profile/10712992782637602105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-60892404447221362392012-02-28T19:31:37.342+02:002012-02-28T19:31:37.342+02:00Kiitos ihanasta kommentistasi ja tervetuloa lukija...Kiitos ihanasta kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti viihdyt pidempäänkin :)E.https://www.blogger.com/profile/10207965260859036319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-79423076362985006302012-02-28T19:30:07.168+02:002012-02-28T19:30:07.168+02:00Aha, selvä juttu. Pitääpä käydä katsomassa! :)Aha, selvä juttu. Pitääpä käydä katsomassa! :)E.https://www.blogger.com/profile/10207965260859036319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-90520762545064863892012-02-28T17:05:51.121+02:002012-02-28T17:05:51.121+02:00Heippahei! Namin näköstä mättöä, menee varmasti ko...Heippahei! Namin näköstä mättöä, menee varmasti kokeiluun tässä lähipäivinä :). Liityin lukijaksi, mahtavan oloista meininkiä sulla täällä ja tsemppiä jatkoon!Sosulihttps://www.blogger.com/profile/17316130785848479395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-85833004797633181212012-02-28T16:55:42.788+02:002012-02-28T16:55:42.788+02:00Kiitos! Menee kokeiluun. Sulle ois muuten tunnustu...Kiitos! Menee kokeiluun. Sulle ois muuten tunnustus & haaste mun blogin puolella. ;) (Anteeks tää jatkuva mainostaminen :D)Mustikkahttps://www.blogger.com/profile/00112559984888539708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-17007541911720472932012-02-28T08:05:59.589+02:002012-02-28T08:05:59.589+02:00Ohjeen olen joskus aikanaan kirjoittanut myös karp...Ohjeen olen joskus aikanaan kirjoittanut myös karppaus.infoon (kebabrulla), mutta kerrotaan nyt tännekin. :)<br />Eli vatkasin 4 kananmunan valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisäsin ripauksen suolaa ja leivinjauhetta sekä pienen ripauksen kurkumaa väriä antamaan. Sen jälkeen sekoitin keltuaiset valkuaisvaahtoon ja sekoitin tasaiseksi. Sitten muotoilin leivinpaperin päälle tasaisen levyn, jota paistoin vajaa 10 min 200 asteessa. Sillä välin voi lämmittää vaikka kebabin. Sen jälkeen lisäsin kebabin ja juustoraasteen pohjan päälle ja heitin uuniin vielä muutamaksi minuutiksi. Lopuksi vielä kasvikset ja kastikkeet ja ei muuta kuin rullalle. Kuta kuinkin näin syntyi kuvanmukainen lopputulos. :)E.https://www.blogger.com/profile/10207965260859036319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-757383372895255987.post-32065478394547088742012-02-28T07:28:15.779+02:002012-02-28T07:28:15.779+02:00Miten sait noin hyvännäkösen (ja varmasti hyvänmak...Miten sait noin hyvännäkösen (ja varmasti hyvänmakusenkin) lätyn aikaan? Onko tuo ihan joku munakkaantyyppinen hässäkkä vai..? Tahtoo kans! :D<br /><br />Kaikenkaikkiaan tosi kiva blogi sulla! Jos huvittaa, niin käyhän vastavierailulla: http://mustikanblogi.blogspot.com/Mustikkahttps://www.blogger.com/profile/00112559984888539708noreply@blogger.com