Grilliwurstia kukkakaalimuusilla |
Mikä ihana päivä takana. Erityisesti kaksi asiaa tekevät oloni hyvin onnelliseksi tällä hetkellä.
1. Tilaamani kamera kotiutui
2. Tutustuminen tulevaan kotiin
Nyt pitää alkaa kuvaamaan myyntiin tulevia huonekaluja, ettemme kantaisi mitään turhaa mukanamme uuteen kotiin. Ruokapäiväkirjaa en jaksa tänään kirjoittaa, kello on siihen jo aivan liian paljon. Nyt painun iltateen, tai pikemminkin yöteen keittoon ja unten maille! :)
Muuten.. Makkarat, jotka tänään paistelin ruoaksi olivat minulle aivan uusia tuttavuuksia. Kyseessä on Saarioisen valmistama GrilliWurst- niminen raakamakkara, joka on 85% lihaa ja sisältää yllättävän vähän lisäaineita. Valitettavasti nitriitit silti löytyivät, mutta menköön nyt tämän kerran. Makkaran ja muusin kaveriksi kehittelin creme fraichesta ja sinapista lempän makuisen kastikkeen ja lopuksi koristelin annoksen suolakurkkupaloilla. Sitä kuuluisaa vihreää piperrystä siihen annoksen päälle, tiedetään :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti