Pieni hiljaiselo blogin osalta on nyt takana päin, muutto on ohi, uusi asunto alkaa olla suht elettävässä kunnossa, joten aikaa jää muuhunkin kuin nukkumiseen ja siivoamiseen!
Paistelin tänään broilerin koipi-reisiä, lisukkeena tarjoilin valkosipulivoissa paistettuja parsakaalin kukintoja juustokastikkeella sekä tomaatti-punasipuli-salaattia. Rakas avokkini piristi mieltäni kehumalla ruokaa ravintolatason evääksi, ihana mies <3
Tosin yksi oleellinen asia erottaa tämän ruoan ravintolamurkinasta:
yksi annos maksaa 1,2 €.
Juustokastike
1 dl kuohukermaa
2 cheddarsulatejuustoviipaletta
nokare sinihomejuustoa
Lisää kaikki ainekset kattilaan.
Hauduta hetki miedolla lämmöllä niin, että juusto sulaa.
Sekoita tasaisen samettiseksi kastikkeeksi.
Mitä veikkaatte, jos koipi-reisi vaihdetaan rintaleikkeeseen (koska harvemmin ravintolassa voi tilata koipi-reisiä), kuinka paljon annos maksaisi ravintolassa? :)
Tietysti riippuu ravintolasta, mutta kyllä tuohon annoksen hintaan sen kympin ainakin voisi päälle pistää. Toi kastike näyttää ihan superherkulliselta! Nam! Kiitos mahtavista ja kukkaroystävällisistä ideoista muutenkin!
VastaaPoista