tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 17.4

Ketsupilla ja rucolalla kruunattu katkarapu-juustomunakas

Aamupala:
kermakahvi

Välipala:
kinkku-juustorulla, vettä 2 dl

Lounas:
varhaiskaalipataa, kermakahvi

Välipala:
manteleita, 4 dl vettä

Päivällinen:
katkarapu-juustomunakas
maitoa 1 dl

Iltapala:
3 kinkku-juustorullaa (sisällä voita)
vettä 4 dl, teetä 5 dl

4 kommenttia:

 1. Eksyin vasta pari päivää sitten blogiisi, mutta lisäsin sen mielessäni jo nyt suosikkiblogieni joukkoon. Ihanaa huomata, että muitakin vhh-ruokavaliota noudattavia opiskelijoita on olemassa! :) Kaikille kavereilleni kun maistuu hiilariherkut ja minä olen se nirsoileva outolintu, kun kieltäydyn pullasta ja sokerimössöstä. :D

  VastaaPoista
 2. Ole vain reilusti ylpeä itsestäsi ja ruokavaliostasi, älä anna ulkopuolelta tulevan painostuksen lannistaa sinua! Muista, että kaveriporukasta juuri sinä olet se, joka vielä vanhemmalla iällä voi hyvin ja näyttääkin hyvältä, kiitos oikean ruokavalion... Kaverisi ottavat sinusta mallia, kun omalla esimerkilläsi näytät muillekin, että karppaus on oikeasti hyvä, monipuolinen, terveellinen ruokavalio, jota jaksaa noudattaa vaikka loppuelämän. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos mukavasta vastauksesta kommenttiini, tuo piristi päivää! :) Kysyn samalla, että mitä teet kun olet mukana tapahtumassa jossa tarjoillaan vain runsashiilarista sapuskaa ja mitään vähemmän epäterveellistä ei ole tarjolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmiten ennen juhliin lähtöä syön kotona sen verran reilusti, etten ainakaan nälkääni syö turhia hiilareita. Mikäli kakkua on tarjolla, otan siitä pienen palan, mutta en toista.
   Muutenkin juhlapäivät ovat erikoispäiviä, silloin sallin itselleni jonkin verran niitä ruokia, jotka eivät normaaliin ruokavalioon arkena kuuluisi. Kilotolkulla en silti syö niitä. Heti seuraavana päivänä palaan takaisin karppiruokiin, enkä repsahda sen pidemmäksi aikaa. Suunnilleen näin olen saanut homman pysymään kasassa ja voinnin hyvänä. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...