Ketsupilla ja rucolalla kruunattu katkarapu-juustomunakas |
Aamupala:
kermakahvi
Välipala:
kinkku-juustorulla, vettä 2 dl
Lounas:
varhaiskaalipataa, kermakahvi
Välipala:
manteleita, 4 dl vettä
Päivällinen:
katkarapu-juustomunakas
maitoa 1 dl
Iltapala:
3 kinkku-juustorullaa (sisällä voita)
vettä 4 dl, teetä 5 dl
Eksyin vasta pari päivää sitten blogiisi, mutta lisäsin sen mielessäni jo nyt suosikkiblogieni joukkoon. Ihanaa huomata, että muitakin vhh-ruokavaliota noudattavia opiskelijoita on olemassa! :) Kaikille kavereilleni kun maistuu hiilariherkut ja minä olen se nirsoileva outolintu, kun kieltäydyn pullasta ja sokerimössöstä. :D
VastaaPoistaOle vain reilusti ylpeä itsestäsi ja ruokavaliostasi, älä anna ulkopuolelta tulevan painostuksen lannistaa sinua! Muista, että kaveriporukasta juuri sinä olet se, joka vielä vanhemmalla iällä voi hyvin ja näyttääkin hyvältä, kiitos oikean ruokavalion... Kaverisi ottavat sinusta mallia, kun omalla esimerkilläsi näytät muillekin, että karppaus on oikeasti hyvä, monipuolinen, terveellinen ruokavalio, jota jaksaa noudattaa vaikka loppuelämän. :)
VastaaPoistaKiitos mukavasta vastauksesta kommenttiini, tuo piristi päivää! :) Kysyn samalla, että mitä teet kun olet mukana tapahtumassa jossa tarjoillaan vain runsashiilarista sapuskaa ja mitään vähemmän epäterveellistä ei ole tarjolla?
VastaaPoistaUseimmiten ennen juhliin lähtöä syön kotona sen verran reilusti, etten ainakaan nälkääni syö turhia hiilareita. Mikäli kakkua on tarjolla, otan siitä pienen palan, mutta en toista.
PoistaMuutenkin juhlapäivät ovat erikoispäiviä, silloin sallin itselleni jonkin verran niitä ruokia, jotka eivät normaaliin ruokavalioon arkena kuuluisi. Kilotolkulla en silti syö niitä. Heti seuraavana päivänä palaan takaisin karppiruokiin, enkä repsahda sen pidemmäksi aikaa. Suunnilleen näin olen saanut homman pysymään kasassa ja voinnin hyvänä. :)