Päivällä yli jäänyt koipi-reisi ja loppupuolisko parsakaalista päätyivät lautaselle hieman mausteisemmassa muodossa. Tykättiin kyllä molemmat!
Pikainen kanapaistos kahdelle
1 paistettu koipi-reisi
200 g parsakaalia
1 pieni punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1 ananasrengas
loraus kuohukermaa
1 cheddarsulatejuustoviipale (tai jotain muuta juustoa)
chilikastiketta
mustapippuria
currya
suolaa
paistamiseen kookosöljyä (tai voita)
Paloittele parsakaali ja kana sopiviksi suupaloiksi, paista pannulla kookosöljyssä.
Lisää punasipuli, valkosipuli ja ananasrengas, jatka paistamista.
Mausta chilikastikkeella, mustapippurilla, currylla ja suolalla.
Lopuksi loraus kuohukermaa ja sulatejuustoviipale takaavat mehevän lopputuloksen.
Kuulostaapa herkulliselta, pitääkin kokeilla.
VastaaPoista