maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ruokapäiväkirja 23.4.

Töiden jälkeen väsäilin nopeasti jääkaapista vatsantäytettä. Eilisestä kookoskana-kastikkeesta tuli oiva täyte munakkaalle. Mikäli jääkaapista olisi löytynyt salaattia, kurkkua, rucolaa tms rehuja, olisin pyöräyttänyt ne vielä täytteen sekaan antamaan lisämakua. :)

Aamulla puntarista pamahti juuri sellaiset lukemat kuin ajattelinkin: 65,5kg (+0,9kg). Suurin osa näyttää kuitenkin olevan hiilaripöhöstä kertynyttä nestettä, joten eiköhän paino palaudu hyvinkin nopeasti siihen, mihin viime viikolla jäätiin. Tänään syömiset ovat olleet mallillaan. :)

Aamupala: 
kermakahvi

Lounas:
2 porsaan ulkofileepihviä, 
majoneesia ja sinappia
vettä 4 dl

Välipala:
4 dl vettä

Päivällinen:
kookoskana-täytteinen munakas,
 majoneesia ja ketsuppia
vettä 4 dl

Lisäilin huvikseni päivän syömiset Kiloklubiin. En jaksa kovin usein sinnekään kirjautua, koska ohjelma ei tunnu hyväksyvän karppausta terveelliseksi painonpudotustavaksi. Sen ansiosta saankin nauttia jatkuvasti kirkuvan punaisista Kiloklubin ruoan laatua mittaavista pallukoista:

"Missä kuidut? Liikaa kovaa rasvaa jne."

Jos ei muuta niin hyvät naurut sieltä ainakin saa. Sitä paitsi punainen on minun lempiväri, mikäs siinä niitä punaisia pallukoita katsellessa. Tosin yksi minulla on aina vihreänä: herkut. Sentään yhdestä asiasta olemme samaa mieltä Kiloklubin kanssa: sipsit, karkit ja limppari ja leivonnaiset eivät kuulu terveelliseen ruokavalioon :D

Tällä hetkellä näyttää siltä, että olen syönyt n. 1200 kaloria, joista hiilihydraatteja on 18g, rasvaa 88g ja proteiinia 79g. 

Tehokas karppipäivä on siis kermakahvia, paria kinkku-juustorullaa ja saunomista vaille valmis. :)

2 kommenttia:

 1. Mäkin käyn välillä Kiloklubissa ja ärsyttää ne pallurat jotka neuvoo lisäämään pehmeitä margariineja ja tämä oli neuvo suoraan karppaajille.

  Mutta, mutta...Kiloklubin keskustelufoorumilla on ihan myönteinen meininki karppaajia kohtaan ja siellä on ihan oma pitkä ketju karppaajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti sivuston tekijöillä tuntuu olevan käsitys, että on vain yksi ainoa tapa laihduttaa terveellisesti, virallisterveellinen. Siihenhän sivuston ruokapäiväkirja-osio pohjaa. Harmi.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...