Karppieväät ovat back! Krapulat on nyt podettu seuraavan puolen vuoden edestä, joten päätin heti elävien kirjoihin päästyäni herkutella, karpisti! Jääkaapista tiensä paistinpannulle löysi kanan maustamattomat fileesuikaleet, joista kehittelin mehevän kookoskana-kastikkeen. Voi jumankekka, että oli hyvää! :)
Kookoskana-kastike
700g kanan fileesuikaleita
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl inkivääritahnaa (tai pala tuoretta)
2 dl kookoskermaa
suolaa
mustapippuria
chilikastiketta
currya
kurkumaa
paistamiseen kookosöljyä/voita
Paistele kanasuikaleet kookosöljyssä, heitä sekaan inkivääri ja valkosipuli. Lisää pilkottu sipuli, anna kuullottua hetken. Lisää mausteet ja kookoskerma, hauduta miedolla lämmöllä 20-30min.
Tarjoile salaatin/kvinoan kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti