tiistai 24. huhtikuuta 2012

Goodbye hiilaripöhö

Kumma juttu, miten alkoholi voikaan laittaa moneksi päiväksi kropan sekaisin. Perjantaisista puistokänneistä on jo 4 päivää ja vasta nyt kroppa alkaa olla palautunut. Eilinen lukema puntarilla antoi vahvasti näyttöä siitä, että hiilarit todella keräävät nestettä. Sen takia noudatin maanantain erityisen tiukkaa karppilinjaa, joka tuotti tulosta. Nestepöhö on nyt kukistettu, painoa on 64,8 kg (-0,7kg eilisestä).

Tänään on tiedossa toinen tiukka karppipäivä. Ostettiin nimittäin kaupasta grillikylki, jonka ajattelin tänään paistella. Se on niin hyvää! :)

Nyt painun aamuteen keittoon ja siirryn ihastelemaan ruohosipulivauvaani, jonka ensimmäiset hentoakin hennommat taimet ovat nousseet mullan läpi! :)

2 kommenttia:

 1. Grillikylki on aivan taivaallista! Muistan kun olin pieni ja käytiin äitin kanssa kaupassa kahdestaan -harvinaisia tapauksia olivat, joten sitä piti aina jotenkin juhlistaa. Monesti ostettiinkin sitten muutaman luun mittainen pötkö grillikylkeä eikä kerrottu pikkuveljilleni ;) Nautiskeltiin sitten autossa tai ulkona auringossa. Ah, suupieliin nousi kuolaa-ja rasvaa. :>

  Sehän on tosi kuin vesi, että hiilihydraatit keräävät nestettä kehoon. Hiilihydraatteja syödessä insuliini kohoaa, natriumineritys vähenee ja sen sijaan se kertyy elimistöön keräten samalla nestettä. Eli hiilaripöhö on ihan realistinen ilmiö, vaikka tuntuukin, että siitä on tullut naisten yleinen mantra ja selitys äkillisesti kertyneille kiloille ;)

  Nyt jätän sinut nautiskelemaan. Täytyykin hakea grillikylkeä pari riviä heti kun tulen kesälomille Suomeen. Ah. Täällä en ole edes nähnyt sitä herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana muisto sinulla grillikyljestä! Piristi kummasti mieltä. :)
   Itsellä on vähän samanlaisia kokemuksia. Grillikylki kuului aina ruokapöytään silloin, kun haluttiin nauttia oman perheen kesken hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea hyvästä seurasta. :) Mitään siistiä hommaahan se ei ollut syödä käsin rasvaa tihkuvaa lihaa, sinappia ja kylmää maitoa, mutta sitäkin paremmalle se maistui!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...