Aamupala:
kermakahvi
Välipala:
proteiinipirtelö (minttu-suklaa)
Päivällinen:
kermainen parsakaali-makkarapaistos
vettä 2dl, kermakahvi
Välipala:
kylkisiivuviipale, sinappia
2 dl maitoa
Iltapala:
katkarapu-avokado-salaatti
5 dl vettä
Yksi karppauksen hyviä puolia on se, että ruokailussa ei tarvitse olla tarkkaa rytmiä. Näläntunne ei pääse vaivaamaan verensokerin pysyessä tasaisena, joten ruokailla voi sitten kun tuntuu siltä. Riittää, että syö tarpeeksi päivän aikana.
Tässä vielä kuvia päivän ruoista:
Nitriititöntä makkaraa! |
Creme fraiche, valkosipuli ja katkaravut, voiko epäonnistua? :) |
eihh tää on aivan loistava blogi!
VastaaPoistaoon lukenut jo jonkin aikaa ja itse kun asustelen Italiassa ja täällä tollasen pastattoman ja vähähiilihydraattisen ruokavalion vaaliminen on tehty aika hankalaksi, niin täältä sitten aina bongailen valmiiksi mitä voin tehdä :)
Hehe, tsemppiä sinulle houkutusten kestämiseen! Italia ei ole varmasti se helpoin maa asua, jos koettaa noudattaa vhh:ta! :D
PoistaJa hei, kiitos ihanasta kommentista. Sitä jaksaa taas muutaman päivän tarpoa kumisaappailla huhtikuisessa loskakelissä ja hymyillä! :)