Lohta, aurajuustoista punajuuripaistosta, lisukkeena tillillä maustettuja tomaatti- ja kurkkuviipaleita |
klo 08: 250 g maitorahkaa, kermakahvi
klo 12: kermainen paprika-kikhernekeitto
klo 14: kermakahvi
klo 20: 300 g uunilohta, 150 g aurajuustoista punajuuripaistosta
(lihaskuntoa 30 min)
klo 22: 5 dl yrttiteetä hunajalla
+ pari litraa vettä, omegat, D-vitamiini- ja magnesiumlisä
Mainittakoon vielä sen verran, että ohjeen aurajuustoiseen punajuuripaistokseen löydät tästä, klik!
Tällä kertaa luotin alkuperäiseen reseptiin, enkä lähtenyt soveltamaan (mitä tuppaan tekemään lähes aina).
Seuraavalla kerralla ajattelin kokeilla, josko pieni määrä chiliä toisi mukavaa vastapainoa punajuuren makeudelle. Ruoasta ei ole tarkoitus tehdä tulista, vaan antaa siihen pientä lisälämpöä. Mutta hyvää oli näinkin! Ja tulipahan viime viikolla ostetut punajuuret käytettyä. Jämäruoka paras ruoka. :)
Täällä kovin jo kaipaltaisiin uusia päivityksiä ;)
VastaaPoista