tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ruokapäiväkirja 19.3.

Lounas


klo 09: 250 g maitorahkaa, 2 rkl mustikoita
klo 14: katkarapu-tonnikalasalaatti, paahdettua sipulirouhetta, kurpitsansiemeniä ja salaattikastiketta
klo 20: karppi broilerikiusaus
klo 23: gluteeniton paahtoleipä, meetvurstia, juustoa, kasviksia, 2 rkl raejuustoa

lisäksi vettä pari litraa, omegat ja D-vitamiini

Jee, onnistunut päivä! Tosiaan iltapala on vielä syömättä kuten ruokapäikyn kellonajasta näkyy. Sitä ennen luvassa on lihaskuntoa, hyvät venyttelyt ja suihku. Nälkä ei vaivaa, ja virtaa riittää. Olo on siis varsin mainio! Tästä on hyvä suunnata kohti keskiviikkoa. Loppuun vielä kuva broilerikiusauksesta. Karppiversiossa peruna on siis korvattu kaaliraasteella, toimii! Reseptiin pääset tästä. Mukavaa illanjatkoa! :)

Kotoisa karppi broilerikiusaus + ketsuppi ja basilikapesto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...