tiistai 16. huhtikuuta 2013

Mitä minulle kuuluu?

Pitkästä aikaa, täällä ollaan. Ajattelin ilmoitella itsestäni lähinnä todistaakseni sen, etten ole hävinnyt minnekään, erityisesti sinulle ihanalle anonyymille, joka kaipailit ihan kommentin muodossa. Terkkuja sinulle! :)

Valitettavasti operaatio kandi on pitänyt minut sen verran kiireellisenä, että olen joutunut nitistämään normaalisti blogin puolella viettämästäni ajasta paljon, liian paljon. Olen kyllä päivittäin käynyt tsekkaamassa, mitä tänne kuuluu, vastaillut kommentteihin, mutta voimia perinteisien ruokasuunnitelma/reseptipostauksiin ei ole riittänyt. Pahoittelut siitä! (Lue: Olen viime aikoina kirjoittanut niin tieteellistä asiatekstiä, etten ole uskaltanut tänne blogin puolella pahemmin postailla, jos en osaakaan enää omaa hieman rennompaa kirjoitustyyliäni. Olisitte varmasti hylänneet minut ja tieteellisen tylsään sävyn kirjoitetun blogin, joka olisi pursunnut oikeaoppisia viittauksia sekä lainauksia...heh!) :D

Ilouutisena mainittakoon, että yliopisto-opiskelua on tälle keväälle jäljellä reilut kaksi viikkoa, sitten helpottaa! Aikaa blogin pitämiseen ja muihinkin perinteisiin metkuihin jää huomattavasti enemmän.

Jotta blogi heräisi tähän huhtikuuhun, ajattelin kysyä teiltä lukijoilta, mistä haluaisitte minun kirjoittavan/kertovan. 

Niinpä haastan teidät kysymällä: Mitä sinä haluaisit kysyä minulta? 

Blogiani enemmän lukeneet varmasti tietävätkin että vähähiilihydraattinen ja gluteeniton ruokavalio, pienellä budjetilla eläminen sekä turhien kemikaalien karttaminen (niin ruokaan lisättävien kuin suoraan iholle laitettavan kosmetiikan muodossa) ovat lähellä sydäntäni. Onko kuitenkin jotain oleellista jäänyt sanomatta, jota haluaisit kysyä? Nyt siihen on mahdollisuus! Lupaan vastata pikaisesti, radiohiljaisuus blogin puolella päättyköön tähän! :)

Sana on vapaa, tsirp!

2 kommenttia:

  1. Kivaa, kun saamme taas kuulla sinusta! :) Hmm, minä ehkä kaipaisin vinkkejä, reseptejä, tietoa siitä, miten herkuttelet? :P

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...