maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ruokapäiväkirja 18.3.

Tämä päivä ei mennyt lainkaan niin kuin ruokasuunnitelmaan oli kirjattu. Aamupalalle ei ollut rahkaa, joten kouluun menin pelkän kahvin voimalla. Päivällä tankkasin lisää kofeiinia naamaan kahvin muodossa ja suuntasin ruokaostoksille. Sieltä tullessani lämmitin viikonlopulta jääneen kaali-jauhelihakeiton jämät, kaksi lautasellista. Ruokasuunnitelmaan kirjattu munakaskin jäi välistä... Mutta nyt, pienen kotitreenin jälkeen on päivän ensimmäisen (lähes) ruokasuunnitelman mukaisen aterian vuoro, eli iltapalan. Luvassa on gluteeniton lämmin uunileipä, meetvurstilla, juustolla, ananasrenkaalla, pizzamausteella ja valkosipulilla. Lisäksi hieman tuoresalaattia, paahdettua sipulirouhetta ja raejuustoa. Nam!

Kirjataanpas ne onnettomat syömiset nyt ihan ruokapäiväkirjaksi:

klo 10: kermakahvi
klo 14: kaksi kuppia kermakahvia
klo 17: kaksi lautasellista kaali-jauhelihakeittoa voisilmällä
klo 22: Gluteeniton uunileipä, meetvurstia, juustoa, ananasrengas, tuoresalaatti, 2 rkl raejuustoa

Lisäksi pari litraa vettä, omegat, D-vitamiini

Ei näin. Eli huomenna paremmin! Illanjatkoja. :)


2 kommenttia:

 1. Hui, sää oot pärjänny vähillä! Teitkö itse tuota gluteenitonta leipää vai ostitko valmista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokamäärät saattavat vaikuttaa varsin vähäisiltä. Mikäli otetaan huomioon se, että kaali-jauhelihakeitossa on reilusti nauta-sikajauhelihaa, pekonia ja voisilmä, ei se enää niin kevyttä ole. Mutta nälän se kyllä pitää ilman turhia verensokerin vaihteluja. :)

   Gluteeniton leipä on ihan kaupan pakastealtaasta. Tällä kertaa kokeilin Fria-merkkistä gluteenitonta valmiiksi viipaloitua limppua, jossa hinta-laatusuhde näyttäisi olevan ihan kohdillaan. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...