perjantai 15. kesäkuuta 2012

Täällä ollaan!

Grillaus ja karppaus ne yhteen soppii! :)

Kävin viikon verran pyörähtämässä kotiseudullani kainuussa. Sen takia ruokakuvat ym. postaukset jäivät tekemättä. Nyt voin kuitenkin ilmoittaa, että blogitauko on ohi ja on aika jatkaa herkullisien ruokien ja terveellisten elämäntapojen parissa.

Sokerilta ja gluteenilta en onnistunut täysin välttymään reissulla. Turvotus, närästys ja huonompi iho palasivat välittömästi. Puntarilla en ole uskaltanut käydä. :D Siirryn siis enemmän kuin mielelläni minulle sopivaan ruokavalioon, josta turha hiilihydraatti ja gluteeni on jätetty pois. :)

Mikä voisikaan olla parempi tapa aloittaa karpimpi elämä, kuin grillaus? Haettiin avokin kanssa kaupasta kasslerpihvejä, perunasalaattia (hh 10/100g), tuoreita kasviksia ja sinappia. Lautaselta löytyi myös itse tehtyä tulista maustevoita, joka sopi pihveille kuin nenä päähän. Olipa hyvää!

2 kommenttia:

 1. No varmasti oli hyvää, näyttääkin herkulta :) Mitä mitä, perunasalaattia?? Olen aloittelevana karppaajana surrut sitä etten voi syödä perunasalaattia, mutta voinkin?? Minkä merkkistä?
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Pia!

   Vielä tähän päivään mennessä en ole keksinyt ainuttakaan elintarviketta, jota karppaaja ei voisi syödä. :) Totaalikieltäytyminen perunasta, sokerista ja leivästä ei missään nimessä ole pakollista. Tärkeintä on, että runsashiilihydraattisen ruoan määrä tiputetaan riittävän alas ja tilalle otetaan reilusti vähemmän hiilihydraatteja sisältäviä tuotteita riittävän energiansaannin takaamiseksi.
   Omakohtainen esimerkki hh:n kohtuullistamisesta:

   Minun paheeni on salmiakki. Ennen tuhosin 200 g pussin turkinpippureita parissa päivässä (100 g päivässä). Karpatessa turkinpippureita kuluu silloin tällöin 1 pastilli päivässä (7 g). Nykyisin pussillinen turkinpippureita kestää kahden päivän sijaan kuukauden verran. :)

   Kasslerpihvien kaverina nautin Kartanon perunasalaattia, löytyy Lidlin valikoimasta. Noin 50 grammasta perunasalaattia (2 rkl) saa 5 g hiilihydraattia, joka on mielestäni erittäin sopiva määrä karppaajallekin.

   Aurinkoiset viikonloput myös sinne päin! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...