keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Reseptinkehittely -fiilis

Monta reseptiä on tässä 2 ½ vuoden aikana tullut karpinnettua, mutta vielä ei ole mitta täysi. Minulla on valtava mielenkiinto kehitellä uusia karppireseptejä, lisää hyvää ruokaa.

Mutta jottei homma aivan riistäydy käsistä, budjetin tulee olla edelleen opiskelijaystävällinen, laadusta tinkimättä. :)

Erityisesti kaksi ruokaa on pyörinyt mielessäni kuluneen viikon aikana. Molemmat ovat aika perinteisiä kotiruoka- tyyppisiä eväitä. Kummastakaan en ole syönyt koskaan sitä perinteistä versiota, mutta jostain syystä karppiversioina ne alkoivat houkuttaa aivan eri lailla.

Kebabkiusaus - kuin karppi kinkkukiusaus, mutta lihana toimii kebab. Mausteet menee myös uusiksi. Mielikuva kermaisesta, mutta lämmittävän tulisesta kebabin ja kaalin kombinaatiosta... :)

Broilerikiusaus - karppi kinkkukiusaus, mutta broilerilla. Tässäkin erilainen maustaminen on isossa roolissa. Currya, valkosipulia, basilikaa, tomaattia... Vaiko sittenkin inkivääriä, hieman hunajaa ja chiliä?

Ruokaa, ruokaa ja vielä hieman ruokaa... Enkö minä muuta ajattele? :)

1 kommentti:

  1. Heheh... Sulla on näköjään ihan sama meininki mulla. Mietin jatkuvasti ruokaa. Itse syöminen ei totta puhuen kiinnosta tai siis kiinnostaa mutta sen karppiruoan kehitteleminen ja keksimen on se hauskempi osuus. Mä en ole varmaan koskaan nauttinut ruoan laitosta yhtä paljon kuin nykyään.

    Ja hienoa lukea, että sulla on riittänyt tätä intoa jo reilu pari vuotta :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...