maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ruokapäiväkirja 18.6

Aamupala: kermakahvi

Lounas: kanapasta kesäkurpitsasta



Välipala: kermakahvi, 1 turkinpippuri

Välipala: 250 g rahkaa, 1 tl hunajaa

Illallinen: Grillilautanen karpisti, ½ vehnäolut



Lisäksi vettä parisen litraa ja päivän omega-3:set

Äsken nautitun grillilautasen maku pyörii vieläkin herkullisena suussa. Lautaseltahan löytyi tuoresalaattia, grillimaustettu jauhelihapihvi, paistettu kananmuna, sipulisilppua, valkosipulimajoneesia sekä ketsuppia ja sinappia. Makuelämys! 

Mainittakoon vielä, että jauhelihapihvi on 100% lihaa ja on maailman helpoin valmistaa. Muotoilin jauhelihasta (100g)  n. 1 cm paksuisen pihvin, jonka laitoin suoraan kuumalle pannulle, maustoin molemmin puolin grillimausteella ja paistelin kypsäksi. Päälle sopii mainiosti viipale cheddar-sulatejuustoa. Tämä pihvi ei siis tarvitse kananmunia, korppujauhoja tai mitään muitakaan pitämään pihvin kasassa. Riittää, että laittaa pihvin suoraan kuumalle pannulle, ei lämpimälle. :)

Hinta karkeasti n. 1,2 €/annos. Opiskelijabudjetti tykkää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...