Aamupala: kermakahvi
Lounas: kanapasta kesäkurpitsasta
Välipala: kermakahvi, 1 turkinpippuri
Välipala: 250 g rahkaa, 1 tl hunajaa
Illallinen: Grillilautanen karpisti, ½ vehnäolut
Lisäksi vettä parisen litraa ja päivän omega-3:set
Äsken nautitun grillilautasen maku pyörii vieläkin herkullisena suussa. Lautaseltahan löytyi tuoresalaattia, grillimaustettu jauhelihapihvi, paistettu kananmuna, sipulisilppua, valkosipulimajoneesia sekä ketsuppia ja sinappia. Makuelämys!
Mainittakoon vielä, että jauhelihapihvi on 100% lihaa ja on maailman helpoin valmistaa. Muotoilin jauhelihasta (100g) n. 1 cm paksuisen pihvin, jonka laitoin suoraan kuumalle pannulle, maustoin molemmin puolin grillimausteella ja paistelin kypsäksi. Päälle sopii mainiosti viipale cheddar-sulatejuustoa. Tämä pihvi ei siis tarvitse kananmunia, korppujauhoja tai mitään muitakaan pitämään pihvin kasassa. Riittää, että laittaa pihvin suoraan kuumalle pannulle, ei lämpimälle. :)
Hinta karkeasti n. 1,2 €/annos. Opiskelijabudjetti tykkää. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti