sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ruokapäiväkirja 17.6

Madam, ehkä pieni iltapala? :)
Päivän ruokailut ovat menneet kutakuinkin näin:

Aamupala:
turkkilaista jogurttia, ripaus kanelia, kermakahvi

Lounas:
1½ grillimakkaraa, tuoresalaattia, majoneesia ja sinappia
lasi piimää

Välipala:
kermakahvi x2

Iltapala:
karppia kasvispitsaa, kermakahvi

Lisäksi pari litraa vettä ja 2 omega-3:sta

Karppi kasvispitsa syntyi periaatteella "ota kaikki jämät mitä kaapista löytyy". Tuotokseni poikkeaa siinä määrin perinteisestä pitsasta, etten laittanut tomaattikastiketta ollenkaan. En yksinkertaisesti jaksanut tehdä ruoasta yhtään monimutkaisempaa kuin on pakko. :D

Pohjan tein juustoisesta mantelileipä-taikinasta. Muotoilin taikinasta ohuen ympyrän leivinpaperin päälle. Sen jälkeen lisäsin suoraan raa'an pohjan päälle reilun kerroksen juustoa, kevätsipulia, tuoretta tomaattia, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja ja valkosipulia. Paistelin uunissa 20 minuuttia ja nautin tuoresalaatin kanssa. Ihan kelpo iltaruoka. :)

1 kommentti:

  1. itse olen tehnyt karppi-pitsaa aina sillä vyötärönmetsästäjän pizzapohjalla, mutta kaipa sitä voisi mantelileipä-pitsapohjaakin testailla. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...