Aamupala:
turkkilaista jogurttia, ripaus kanelia, kermakahvi
Lounas:
1½ grillimakkaraa, tuoresalaattia, majoneesia ja sinappia
lasi piimää
Välipala:
kermakahvi x2
Iltapala:
karppia kasvispitsaa, kermakahvi
Lisäksi pari litraa vettä ja 2 omega-3:sta
Iltapala:
karppia kasvispitsaa, kermakahvi
Lisäksi pari litraa vettä ja 2 omega-3:sta
Karppi kasvispitsa syntyi periaatteella "ota kaikki jämät mitä kaapista löytyy". Tuotokseni poikkeaa siinä määrin perinteisestä pitsasta, etten laittanut tomaattikastiketta ollenkaan. En yksinkertaisesti jaksanut tehdä ruoasta yhtään monimutkaisempaa kuin on pakko. :D
Pohjan tein juustoisesta mantelileipä-taikinasta. Muotoilin taikinasta ohuen ympyrän leivinpaperin päälle. Sen jälkeen lisäsin suoraan raa'an pohjan päälle reilun kerroksen juustoa, kevätsipulia, tuoretta tomaattia, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja ja valkosipulia. Paistelin uunissa 20 minuuttia ja nautin tuoresalaatin kanssa. Ihan kelpo iltaruoka. :)
Pohjan tein juustoisesta mantelileipä-taikinasta. Muotoilin taikinasta ohuen ympyrän leivinpaperin päälle. Sen jälkeen lisäsin suoraan raa'an pohjan päälle reilun kerroksen juustoa, kevätsipulia, tuoretta tomaattia, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja ja valkosipulia. Paistelin uunissa 20 minuuttia ja nautin tuoresalaatin kanssa. Ihan kelpo iltaruoka. :)
itse olen tehnyt karppi-pitsaa aina sillä vyötärönmetsästäjän pizzapohjalla, mutta kaipa sitä voisi mantelileipä-pitsapohjaakin testailla. :)
VastaaPoista