perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ruokapäiväkirja 2.3.

Viimeiset kaksi päivää ovat olleet aivan hullun kiireisiä. Pakko sanoa, ettei viikonloppu olisi voinut sattua parempaan saumaan. :) Pakkaaminen muuttoa varten on alkanut ja pari huonekaluakin kämpästä on hävinnyt parempiin koteihin. Näin ne hommat etenee.

Ah, mikä ihana tunne tulikaan kun sain tänään nakata paksuimmat talvitakit kaapin perälle, niitä ei enää tänä keväänä tarvita!

Tänään ajattelin kokeilla kuinka se gluteeni todella käyttäytyy kropassani ja samalla tankata vähän hiilareitakin. Kaksi viikkoa on nyt mennyt ilman gluteenia, joten eron kyllä huomaa jos on huomatakseen. Äkkiseltään laskettuna hiilarit on tänään siinä 90g paikkeilla, hyväkarpin rajoissa ollaan. Vaikka kuinka olen yrittänyt sortua, niin en vain enää osaa. :D Kroppa ei enää kaipaa hiilareita, joten stoppi tulee hyvin äkkiä. Ennen saatoin syödä ihan kevyesti 3-4 tortillaa, nyt jouduin lähestulkoon väkisin syödä toisen loppuun, omituista :D

Näin siis olen syönyt:

Aamupala:
1 karjalanpiirakka, tuorejuustoa, meetvurstia ja juustoa
2 dl hedelmämehua, kermakahvi

Välipala:
4 dl vettä, kahvi + 1 tl kookosöljyä
turkkilaista jogurttia

Päivällinen:
2 tortillaa jauheliha-tomaattitäytteellä,
 juustoa ja salaattia, jogurttikastike
1 olut

Illalla:
1 olut, vettä 4 dl

Huomenna aion vielä tankata sen verran hiilareita, että paistelen jäljelle jääneistä tortillapohjista quesadilloja, nams! :)
Sen jälkeen luulen, että gluteeniton linja tulee jatkumaan ja hiilarit vähennetään sinne missä ne ovat yleensäkin olleet. Tässä tapauksessa on ihan mukavaakin palata arkeen, ruokavalioon, jonka tietää sopivan itselleen. Ihanaa viikonlopun alkua, niin minulle kuin muillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...