sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Paluu arkeen

Hiihtoloma tuli ja meni. Olimme avokin kanssa koko viikon reissussa, tästä johtui hiljaiselo bloginkin osalta. Ihana arki koittaa jälleen huomenna, voi että olen sitä odottanutkin. Paluu omaan kotiin tuntui myös erittäin hyvältä. :)
Koko viikolla en ole käynyt ruokakaupassa, yhden ruoan taisin kokata. Olen odottanut ties kuinka monta päivää, että pääsen käymään kaupassa ja kokkaamaan ruokaa oikein urakalla. Se on parhainta rentoutumista minulle. Edes lomalla en osaa rentoutua yhtä hyvin, varsinkaan jos en saa laittaa ruokaa. :)

Punnitusta en uskalla edes ajatella huomenna. Taidan ihan suosiolla jättää seuraavan puntarilla käynnin tuonnemmaksi. Vaikka viikon varrelle ei mitään hirveitä määriä hiilareita mahdu, olo on varsin turvonnut. Ruisleipää on kyllä mennyt useampikin palanen. Kaksi perunaakin lautaselle eksyi. Hesburgerissakin tuli sen verran käytyä, että söin kinuskipehmiksen. Oikeastaan kaikki muut hesen ruoat eivät herätä minussa minkäänlaista ruokahalua...

Käytiin avokin kanssa tänään sen verran kaupassa, että pärjätään huomiseen. Vastassa kun oli varsin tyhjä jääkaappi, säilykepurkkeja, meetvurstia, voita ja kananmunia lukuunottamatta. Ostin pari banaania, rahkaa, kermaa, maitoa ja juustoa. Tällä hetkellä banaanirahka odottaa jääkaapissa nyt tuhoajaansa, suuntana siis keittiö! Huomenna jos väsäilisi aamupalaksi mehevän munakkaan, jossa on reilusti juustoa ja meetvurstia, nami nami! Sen jälkeen jaksaa suunnata kauppaan ostamaan evästä muutamaksi päiväksi, vielä kun keksisi mitä ruokia sitä valmistaisi :)

Arki, ehkä aliarvostetuin asia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...