tiistai 6. maaliskuuta 2012

Huh, mikä olo!

Reissuun lähdön ansiosta jääkaapin ollessa varsin tyhjä, päätimme tänään käydä hakemassa ihan rehellisen pizzan, enkä nyt puhu mistään karppiversiosta. Täytteeksi valittiin kebabia, aurajuustoa, ananasta ja punasipulia sekä  majoneesia. Pizza oli kerrassaan huikean kokoinen, joten jaksoimme juuri syödä sen puoliksi.

Auta armias, mikä olo siitä seurasi. Parinkymmenen minuutin päästä ruokailun päätyttyä iski aivan sietämätön väsymys, olin nukahtaa istualteni sohvalle. :D Lopulta heittäydyin pitkälleni ja käperryin viltin alle pieneksi toviksi. Podin kerrassaan hirveää hiilarikoomaa. Tätä kesti sellaiset puoli tuntia, jonka jälkeen olo alkoi pikkuhiljaa kohentua.

Muutaman tunnin päästä syömisen jälkeen alkoikin sitten vatsa oireilla, perinteiseen tapaan: turvotusta, ilmavaivoja... Tällä hetkellä vatsani vinkuu ja mouruaa aivan sietämättömästi. Ei mikään ihme, että reppana huutaa apua. Olenhan pumpannut sen täyteen gluteenia... Pääkipeähän tuo meinaa myös olla.

Pizzan syönnin jälkeen en ole syönyt juuri mitään. En yksinkertaisesti pysty. Olen aivan tukossa. En myöskään jaksa tehdä mitään.
Mitä tästä opimme? Ainakin sen, etten missään nimessä halua tällaista olotilaa pysyvästi.
Onneksi tiedän jo ruokavalion, joka toimii minulla. Tiedän, että suunta on ylöspäin, kunhan vain päätän tehdä niin. Ihana arki, hyvät kunnon ruoat, missä olette!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...