tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kanaa makeantulisella kasvishöystöllä


Ostin eilen pitkästä aikaa broilerin koipi-reisiä, jotka rakas avokkini paisteli tänään valmiiksi. :)
Minun tehtäväkseni jäi valmistaa lisukkeet. Pienen tuumailun jälkeen tiensä pannuun löysi pala keltaista paprikaa, sipuli, valkosipulinkynsi sekä suolaa ja chiliä. Voita ja kookosöljynokaretta unohtamatta!
Jätin sipulin ja paprikan melko ronskiksi paloiksi, ja annoin niiden hautua miedolla lämmöllä mehevän makeiksi. Pientä potkua antoi chilikastike :) Sitruunamehulla raikastettu tuoresalaatti toimi hienosti makeantulisen kasvishöystön ja kanan rinnalla. Jälleen yksi helppo ja herkullinen ruoka, ihan omasta keittiöstä. Eikä ole hinnallakaan pilattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...