lauantai 24. maaliskuuta 2012

100. postaus omistetaan karppi-burgerille!

Nyt silmät kiinni, kaikki te nälkäiset hyvän ruoan ystävät. Luvassa on supermehevät kuvat päivän hampurilaisesta. Juhlistetaan niillä 100. postaustani :) Täältä pesee!


2 jauhelihapihviä (100% lihaa), cheddarsulatejuustoa, itse tehtyä valkosipulimajoneesia, ketsuppia, kurkkua, tomaattia ja jäävuorisalaattia. Kaikki tämä löytyy juusto-mantelileipästen välistä.

Mikäli tämä ei herätä ruokahaluanne, otetaanpa päivän herkusta vielä lähikuva:

Maistuis varmaan sullekin? :)

Voin jo melkein nähdä kuinka sylki valuu pitkin leukaperiänne, ja ihan syystä. Tämä jos mikä on makuhermoja hivelevää miehenhurmaus-ruokaa! :)

Miksei naisenkin..toimisi ainakin minuun! :D

2 kommenttia:

  1. Sait aikaan haluamasi reaktion. Ilkeää, kerta kaikkiaan! :P Noh, ensi viikolla pääsen koti-Suomeen pääsiäislomille ja voinkin vähän vilautella reseptejä äidille: "Voisitko tehdä aikuiselle pikkutytöllesi tällaisen...?" :) Tosin jauhelihabiffit täytyy kyllä vääntää ihan itse, en kestä kaupan jauho-kanannahkaversioita. No mutta, äiti kyllä tekee. Äiti, jolla on ikävä tytärtään, täyttää tämän kaikki toiveet :D Tässäpä siis yksi lisä toivelistaani. Njam om nom.

    Kiitos ja mukavaa pääsiäisen odotusta!

    VastaaPoista
  2. Itse olen hampparipihvini tähän vääntänyt. Sen takia uskallankin maininta "100% lihaa". :) En edes muista milloin olisin joutunut syömään mainitsemiasi jauho-kanannahka-pihvejä. Nykyisin eineshyllyt tulee kierrettyä kaukaa. :D Pelkkä ajatuskin "koneellisesti erotetusta lihasta" etoo. Kaikista paras, kun tekee pihvit itse!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...