keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ruokapäiväkirja 23.1.

Pikainen kirjaus päivän karppiruoista. Kuvia ja reseptejä ruoista on tarkoitus laitella sitä mukaa kun kiireet hellittää. Pahoittelut kuvien puutteesta, toivottavasti ette tylsisty!

klo 8
kermakahvi, 250 g maitorahkaa

klo 11
lohi-salamisalaatti punasipulilla ja ananaksella,
1 hapankorppu, reilusti voita

klo 16
mustaa teetä, pipari,
salmiakkitikkari :)

klo 19
eilistä revittyä possua ja coleslaw-salaattia

Joskus aiemminkin olen todennut, että yhdestä en luovu vaikka kuinka karppaisin. Puhun nyt salmiakista. Okei, hapankorputkin ovat ihan kivoja rouskuttaa. Kuten ruokapäiväkirjasta näkyy, tänään olen vähän herkutellut. Toisaalta kovin monelle yhden hapankorpun, piparin ja salmiakkitikkarin syöminen ei ehkä sovi herkuttelusta, mutta normaalissa ruokavaliossani kyseiset eväät ovat kovin harvinaisia ja tuntuvat ehkä siksi pieneltä luksukselta arjen. :) 

Erotuksena entiseen, nykyisin minulle riittää hyvin pienet määrät "herkkuja". En kaipaa kolmea possumunkkia tyydyttääkseni pienen makeannälän. Yksi pastilli,karkki tai tikkari riittää. Esimerkiksi tämänpäiväinen salmiakkitikkari painaa suunnilleen 10 g (ts. 10 g hh), eli ihan karppipäivä on pienimuotoisesta mässäilystä huolimatta ollut! 

Mutta nyt, keittiö kutsuu. Tällä kertaa ihan siivouksen merkeissä. Illanjatkoja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...