torstai 14. maaliskuuta 2013

Ruokapäiväkirja 14.3.

klo 09: 250 g rahkaa, 2 rkl mansikoita, kermakahvi

(2,5 km reipasta kävelyä)

klo 12: jauhelihakebakoita, oliivisalaatti+ salaattikastike, 1 hapankorppu voilla (lounas yliopiston ruokalassa)

(2,5 km reipasta kävelyä)

klo 17: keitetty kananmuna, 1 rkl voita, muutama viipale juustoa, kermakahvi
klo 21: tulista kanapataa (kastikkeessa kookosmaitoa ja maapähkinävoita)
klo 22: kermakahvi

+ perinteiset pari litraa vettä, omegat ja D-vitamiini

En millään malttanut odottaa viikonloppua, jolloin olin suunnitellut valmistavani kooskomaidossa haudutettua tulista, pähkinäistä kanaa.. Kuten ruokapäiväkirja kertoo, pähkinäinen kookoskana syötiin tänään, hups! :)
Kyseinen eväs katosi sellaista vauhtia parempaan talteen etten muistanut kameran olemassa oloa lainkaan, kuva jäi siis ottamatta... No, ensi kerralla parempi onni. Tätä nimittäin teen toistekin! Reseptiä laittelen sitten kunhan olen saanut uuden satsin valmistettua niin, että kuviakin ehtisin ottamaan. :)

Yliopiston lounaasta mainittakoon vielä sen verran, etteipä paljoa ole kehumista. Ei sinne päinkään.

Ruokalassa mainostettiin vielä erikseen Välimerellistä teemaviikkoa. Mielikuva tuoreista auringossa kypsyneistä tomaateista, puhtaista mauista, valkosipulia, sitruunaa, oliiviöljyä, mureaa padassa haudutettua kanaa.. Ja p...at sanon minä.

Mikäli välimerellinen ruokavalio on sitä, että salaattivalikoimasta löytyy laatikollinen oliiveja jäävuorisalaatin ja kiinankaalin rinnalta muun ruoan ollessa sitä samaa teollista, mautonta tärkkelysmössöä... ei kovin hyvin mene! Ja kyllä, tästä voi vajota vieläkin alemmas. Tarjoiltiinpa nimittäin (korppujauhoilla tai muulla harmaalla mössöllä jatkettujen) kebakoiden kanssa kermakastiketta, joka oli harmaata.. what?

Että sellainen Välimerellinen teemaviikko, not. Koko tämä hupi maksoi 2,60 euroa. Sillä rahalla olisin valmistanut hyvän, herkullisen ja terveellisen aterian, kahdelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...