keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ruokapäiväkirja 13.3.

Kastike Arlan Toscana-tuorejuustoa ja majoneesia. Lisäksi tulisuutta antaa myös inkiväärille sekä valkosipulille maistuva chiliöljy, hyvää!


Hirmu vauhtia menee tämä viikko, päivistä puhumattakaan. Jälleen on tullut aika kirjata päivän syömiset ylös. Hieman suunnitelman ohi söin, nimittäin pienen palan pullaa, voilla, töissä. Koska unohdin oman rakkaudella valmistetun katkarapusalaattini, minnekäs muualle kuin sinne oman kodin jääkaappiin.. koko päiväksi. Great.

Aamulla kahvakuulailua 20 minuuttia
klo 11: 250 g rahkaa, 2 rkl mustikoita, kermakahvi
klo 15: pieni pullaviipale, 1 rkl voita, teetä
klo 18: katkarapusalaatti keitetyllä kananmunalla ja majoneesipohjaisella kastikkeella
klo 19: kourallinen suolapähkinöitä ja kurpitsansiemeniä, 2 kuppia kermakahvia
klo 22: broilerin koipi-reisi, tuoresalaatti ja tulisella majoneesi-tuorejuustokastikkeella

+ pari litraa vettä, omegat, D-vitamiini, magnesium, olikohan muuta... :)

Jees, sellainen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...