maanantai 10. joulukuuta 2012

Me fail.

Takana on harvinaisen epäonnistunut kahden viikon dieetti, ensimmäisen viikon loppupuolella sairastuin, toisella viikolla pikkujoulut sekoittivat rutiinit totaalisesti. Että se siitä laihduttamisesta
Stressiä en asiasta jaksa silti repiä, olen liian laiska sellaiseen. :D

Menneen kahden viikon aikana tuli taas muuten todettua, ettei gluteeni sovi minulle. 1-2 palaa leipää päivässä riitti palauttamaan vatsavaivat ja närästyksen, mikä ei ainakaan auttanut laihduttamisessa. Siitä viisastuneena ajattelin nauttia jatkossa ruokani mahdollisimman gluteenittomasti.

Asiasta kolmanteen, innostuin heti maanantain kunniaksi käymään ruokakaupassa. Seuraava lista maksoi reilut 31 euroa, ei paha lainkaan! :)


 ruukku frisee-salaattia
tuorekurkku
 5 tomaattia
punakaalin pala
iso rasia kirsikkatomaatteja
reilu kilo punajuuria

pari purkkia maitorahkaa
2 dl kuohukerma
pieni kermajuusto
 500 g juustoraaste
smetana

pakasteesta seitiä
karjalanpaistilihoja
paketti broilerin koipi-reisiä
paketti ylikypsää kinkkua


gluteenittomia riisikakkuja
tuubi tomaattipyrettä
proteiinipatukka
(vanupuikkoja, ei syötäväksi!) :D


Mitä näistä sitten ajattelin valmistaa?

  • borssikeittoa karjalanpaistilihoilla höystettynä (4-6 annosta)
  • juustoista uuniseitiä kirsikkatomaateilla (4 annosta)
  • broilerin koipi-reisiä tuoresalaatilla (3-4 annosta)
  • smoothieita rahkasta ja marjoista ( isin poimimat marjat <3 )
Lisäksi mutustelen riisikakkuja ja juusto-mantelileipäsiä milloin milläkin täytteellä. Jääkaapissa on myös jämiä edelliseltä viikolta, joita tuhoilen vielä tällä viikolla. Luulis pärjäävän. :D Jos nälkä kuitenkin yllättää, parikymppiä jäi vielä 50 euron viikkobudjetistä käytettäväksi loppuviikolle.

Borssikeitosta pakko vielä mainita, etten ole ikinä kyseistä keittoa valmistanut. Nyt ajattelin kokeilla, josko osaisin tehdä suunnilleen yhtä hyvää, kuin äitini tekee. Paineet on kovat. :D

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Seiti on tosi hyvä kala, vaikka se ei ole kovin suosittua kuten esim. lohi, mutta se on edullisempaa. Laitan usein seitiä tomaattikastikkella, se maistuu hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Tää joulun odottelu on kyllä sellaista aikaa ainakin mulla että meinaa toi ruokavalio vähän livetä. On pikkujouluja ja joka paikka on muutenkin täynnä kaikenlaista ei niin terveellistä. Nipotetaan sitten uudenvuoden jälkeen :D ei kai tässä muukaan auta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...